Tursajaiset – uusien opiskelijoiden juhla

Opiskelijakunta JAMKO järjestää alkusyksyn suurimman tapahtuman JAMKin uusille opiskelijoille: Tursajaiset!

Tursajaiset alkavat pääkampukselta Rajakadulta, ja lähtöalueella pääset nauttimaan tapahtumahumusta, tutustumaan JAMKOn yhteistyökumppaneiden pisteisiin ja vertailemaan asuja kavereiden kanssa. Rajakadulta suunnataan monialaisissa ryhmissä tutorien ohjaamana kohti Jyväskylän kaupunkia kiertämään erilaisia tehtävärasteja. Jokaiselta rastilta kerätään pisteitä ja illan päätteeksi eniten tehtävä- ja fiilispisteitä kerännyt joukkue voittaa huikean palkinnon! Tursajaisissa on aina yhtenäinen teema, joka julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa ja pukeutuminen sen mukaisesti on puolet hauskuudesta! Parhaaseen asuun sonnustautunut tursas tietenkin palkitaan.

Tursajaiset eivät ole uusien opiskelijoiden kiusaamis- tai nöyryytysjuhla, vaan tapahtuman ideana on rikkoa koulutusalojen välisiä rajoja, tutustuttaa opiskelijat uuteen opiskelukaupunkiinsa ja uusiin kavereihin, sekä vihkiä heidät osaksi opiskelijayhteisöä. Rasteilla ei kyykytetä tai aseteta ketään alentaviin tilanteisiin. Tursajaisissa partioivat järjestyksenvalvojat sekä tapahtuman oma häirintäyhteyshenkilö, eli mikäli sopimatonta käytöstä ilmenee, voi heihin olla yhteydessä.

Huomioithan, että koulun alueella on jyrkästi kiellettyä nauttia alkoholia, ja koko tapahtuman ajan kannattaa pitää maltti mielessä. Tapahtuma alkaa jo klo 14.00, joten on suositeltavaa sopia oman opettajan kanssa mahdollisten tuntien korvaamisesta tai uudelleen järjestelystä. Opettajakunta on reilua väkeä, ja se usein onnistuu tavalla tai toisella, kun olette ajoissa liikkeellä. JAMKO ei voi antaa vapautusta luennolta tapahtuman takia.

Tursajaiset 2020 järjestetään keskiviikkona 16.9. klo 14 alkaen ja kestää jatkojen kanssa pitkälle yöhön asti!

Lisätietoja päivitetään JAMKOn tapahtumakalenteriin.

Lisäinfoa: tutor@jamko.fi