Toimijat vuodelle 2018 valittu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja puheenjohtajistot vuodelle 2018 valittiin keskiviikkoiltana 22.11.2017 edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Hallituksen puheenjohtaja Mikael Rauhansalo (vas) ja varapuheenjohtaja Tuomas Kallinki

Hallituksen puheenjohtajaksi edustajisto valitsi Mikael Rauhansalon, kolmannen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelijan, joka on toiminut kuluvana vuonna tradenomiopiskelijoiden koulutusalajärjestön Konkurssin puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Tuomas Kallinki, joka opiskelee matkailua neljättä vuotta. Kallinki on toiminut kuluvana vuonna edustajiston varapuheenjohtajana ja vuonna 2016 liikuntavastaavana. Hallituksen puheenjohtaja toimii hallituksen esihenkilönä ja vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnasta ja hallinnosta. Varapuheenjohtaja johtaa opiskelijakunnan palveluprosesseja ja tapahtumatuotantoa.

Hallituksen jäseniksi valittiin (kuvassa vasemmalla) Jasmiina Kumpulainen, Emma Ahonen, Frans Kuusisalo, Eveliina Rautava, Juho Niemelä, Jani Tervo, Ville Laitinen, Mirva Jokilehto ja kuvasta puuttuva Amanda Nygård.  Ehdolla hallitukseen oli 9 henkilöä. Vastuualueet hallitukselle määritetään järjestäytymiskokouksessaan 30.11.

Edustajiston puheenjohtaja Anni Lajunen ja varapuheenjohtaja Ossi Hytönen.

Edustajiston puheenjohtajistoon valittiin kaksi tieto- ja viestintätekniikan opiskelijaa. Puheenjohtaja vuonna 2018 on kolmannen vuoden opiskelija Anni Lajunen ja varapuheenjohtajaksi toisen vuoden opiskelija Ossi Hytönen. Hytönen on uusi toimija JAMKOssa, Lajunen on toiminut edustajistossa varajäsenenä ja keskusvaalilautakunnassa.

9.11. valitun edustajiston kokoonpano muuttui hallituksen muodostamisen ja puheenjohtajavalintojen myötä. Varsinaisiksi jäseniksi nousivat Jarna Väisänen (Legendat), Miia Ruuskanen (Konkurssi), Aki Tapper (JIO).

Lisäksi edustajisto valitsi keskuudestaan jäseniä Jyväskylän ammattikorkeakoulun sisäisiin työryhmiin. Edustajat Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOASin valtuuskuntaan ja JAMK OY:n hallituksen edustaja valitaan myöhemmin. Tiedot päivitetään JAMKOn verkkosivuille www.jamko.fi

JAMKOn uusi edustajisto, hallitus ja työryhmien opiskelijajäsenet aloittavat toimikautensa tammikuussa 2018. Työ perustuu vapaaehtoiseen luottamustoimintaan. Hallitus ja edustajisto valvovat opiskelijoiden etuja Jyväskylän ammattikorkeakoulun työryhmissä ja tekemällä vaikutustyötä niin kunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi, puh. +358 44 3211 600

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista