Toimijat vuodelle 2016 valittu

IMG_7319_2

Takana vas. Tommi Kukkonen, Tuomas Kallinki, Eemeli Rajala, Roni Sorsa. Keskellä vas. Sami Jussinmäki, Linda Holma, Katja Väärälä, Tiia Kolu. Edessä kesk. Jarna Väisänen.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto vuodelle 2016 valittiin torstai-iltana 26.11.2015 edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Eemeli Rajala, toisen vuoden international business-opiskelija. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Tiia Kolu, joka opiskelee liiketaloutta kolmatta vuotta ja on toiminut kuluvana vuonna JAMKOssa huvi- ja kulttuurivastaavana.

JAMKOn hallitukseen ehdolla oli seitsemän henkilöä. Hallituksen jäseniksi valittiin Linda Holma, Tommi Kukkonen, Sami Jussinmäki, Katja Väärälä, Tuomas Kallinki, Roni Sorsa ja Jarna Väisänen. Vastuualueet hallitus määrittää järjestäytymiskokouksessaan 9.12.2015.

Opiskelijakunta JAMKOn edustajiston puheenjohtajaksi valittiin toisen vuoden energiatekniikanopiskelija Katri Hurskainen ja varapuheenjohtajaksi Niko Korhonen. Korhonen on toisen vuoden automaatiotekniikan opiskelija. Veera Heinonen nousi varasijalta edustajiston varsinaiseksi jäseneksi Eemeli Rajalan tilalle. Lisäksi edustajisto valitsi keskuudestaan jäsenet Jyväskylän ammattikorkeakoulun sisäisiin työryhmiin sekä edustajat Opiskelijoiden asuntosäätiö KOASin valtuuskuntaan. Uusi hallitus järjestäytyy ja nimittää vastuualueensa 9.12.2015. JAMKOn uusi edustajisto, hallitus ja työryhmien opiskelijajäsenet aloittavat toimikautensa tammikuussa 2016.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO on Jyväskylän ammattikorkeakouluopiskelijoiden sitoutumaton, lakisääteinen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Hallitus ja edustajisto valvovat opiskelijoiden etuja toimimalla Jyväskylän ammattikorkeakoulun työryhmissä, seuraamalla ammattikorkeakoulukentän tapahtumia ja tekemällä vaikutustyötä niin kunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Edustajisto valvoo opiskelijakunnan hallituksen operatiivista toimintaa.

Lisätietoja
Hannu Järvistö, toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja(a)jamko.fi
puh. +358 44 3211 600

Edellinen artikkeli

Viikkokatsaus | Viikko 48

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista