Tilapäismajoitusta opiskelijoille

Ensimmäisen asunnon etsinnässä ei kannata olla liian vaativa, sillä on helpompi etsiä asuntoa ja vaikka sopivia kämppiksiä, kun kaupunki on tutumpi. Jos tilanne näyttää kuitenkin heikolta etsinnöistä huolimatta, tilapäismajoitus voi tarjota väliaikaisen avun.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta | Gasthaus Laajis

JAMKO tukee Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) järjestämää tilapäismajoitusta Gasthaus Laajiksessa, jota järjestetään alkusyksyisin niille opiskelijoille, jotka eivät ole lukukauden alkaessa vielä saaneet asuntoa Jyväskylästä. Kyseessä on väliaikainen ratkaisu asuntopulmaan, pidempiaikaisena yösijana tilapäismajoitus ei toimi. Tilapäismajoitusta järjestetään Gasthaus Laajiksessa pääsääntöisesti 19.8.-1.10.2015, muutamin rajoituksin.

Lisätiedot ja päiviteyt ohjeet JYYn sivulla.

Omenahotelli

Omenahotellit tarjoavat pidempiaikaista väliaikaismajoitusta opiskelijoille, joilla ei lukukauden alkaessa ole vielä vakituista asuntoa. Majoitus aivan keskellä kaupunkia huoneessa, jossa valmiina parisänky, TV, ilmainen internet yhteys, minijääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Jokaisessa huoneessa on oma suihku. Vähintään 1kk varaukset, huone alk. 490 EUR/kk (max 2hlöä/huone) sis. vesi, sähkö, Wi-fi. Mainitse ottaessa yhteyttä ”Opiskelijamajoitus Omenassa”

Lisää Jyväskylän Omenahotellista. Lisätiedot ja varaukset: groupreservations@omenahotels.com

Huomaa, että molemmissa on rajattu määrä väliaikaismajoitukseen tarkoitettuja paikkoja, joten asuntoa ei voida taata.

Vuokra-asunnon etsijän tärpit:

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista