Syksyn jupinaraportit julkaistu

Opiskelijakunta JAMKOn opiskelijapalautekysely, Jupinaviikot, järjestettiin 10.–21.11.2014 välisenä aikana. Jupinaviikoilla netissä järjestettyyn kyselyyn vastasi yhteensä 293 opiskelijaa.

JAMKO on koostanut palautteista neljä erilaista raporttia yksiköittäin ja toimittanut ne asianosaisille. Raportit, jotka sisältävät kaikki sensuroimattomat palautteet on lähetetty yksiköiden johdolle. Laatutiimeille ja laatuvastaaville tarkoitetut raportit sisältävät myös avoimet vastaukset mutta niistä on poistettu kaikki henkilöihin viittaavat tunnistetiedot. Laatutiimien raportit on toimitettu laatupäällikkölle jakelua varten.  Koulutusalajärjestöille on toimitettu koulutusalajärjestöjä koskevat avoimet palautteet ja yksikön opetusta ja ohjausta koskevat yhteenveto-osat. JAMKO on julkaissut sivullaan julkiset raportit, jotka sisältävät palautteiden yhteenvedot ilman avoimia vastauksia.

JAMKOn omaan toimintaa koskeviin yleisempiin avoimiin palautteisiin JAMKO vastaa vielä blogissa. Tulevasta vuodesta alkaen Jupinaviikot järjestetään kerran vuodessa. Seuraava Jupinaviikko järjestetään 16.3. – 27.3.

Tutustu jupinaraportteihin tästä.

Lisätietoa:
Viestintä- ja edunvalvontasihteeri
Anna Tarvainen-Illi
viestinta(a)jamko.fi

Edellinen artikkeli

JAMKOn jäsenmaksu nousee

Seuraava artikkeli

Uudet verkkosivut auki!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista