Opiskelijakunta JAMKOn sähköinen opiskelijakortti uudistuu

Parantaakseen jäsenistönsä digitaalista palvelua JAMKO uudistaa jäsentunnistettaan vuoden 2019 alusta. Pyrimme opiskelijoidemme parempaan, laajempaan ja nopeampaan palveluun, joiden tueksi JAMKOn jäsenille tulee tarjolle sähköinen opiskelijakortti mobiililompakko Pivoon!

“Pivosta on hyviä kokemuksia mm. Tampereelta. Pivo mahdollistaa opiskelijaetujen laajemman saatavuuden, unohtamatta vakaata käyttövarmuutta. Pivo sisältää valtakunnalliset edut kuten VR, Matkahuolto ja KELAn ateriatuki sekä mahdollistaa JAMKOlle paremmin myös paikallisten etujen tarjoamisen. Meille on myös tärkeää, ettei digitaalinen opiskelijatunniste tuo lisämaksuja opiskelijalle.”, toteaa JAMKOn hallituksen puheenjohtaja Mikael Rauhansalo.

Jäsentunniste ja edut nopeammin käyttöön

Digitaalinen jäsentunniste Pivo on aktivoitavissa puhelimella lähes välittömästi jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Tämä on huomattava parannus verrattuna nykyiseen usean päivän viiveeseen. Pivon opiskelijakortti on käyttöönotettavissa JAMKOn jäsenmaksun maksaneille, kaikkien suomalaisten pankkien käyttäjille. Pivon opiskelijakortti sisältää samat edut kuin fyysinen JAMKOn jäsenkortti, joka säilyy edelleen.

Yhteistyö opiskelijaetupalvelu Frankin kanssa päättyy

Jäsenistöllemme tänä syksynä maksulliseksi muuttunut opiskelijaetupalvelu Frank ja sen digitaalinen opiskelijakortti poistuvat jäsenistömme käytöstä 31.12.2018. JAMKOn jäsenten Frank opiskelijakortti toimii normaalisti tähän saakka. Edut säilyvät fyysisessä opiskelijakortissa, mikäli siinä on kuluvan jäsenkauden jäsenyyden osoittava tarra. Uusi Pivo opiskelijakortti on otettavissa käyttöön vuoden 2019 alusta.

Verkkokauppa uudistaa jäseneksi liittymisen 2019

Pivon lisäksi JAMKO kehittää jäseneksi liittymistä, joka siirtyy JAMKOn sivuille tulevaan verkkokauppaan vuoden 2019 alusta. Tämän myötä liittyminen on entistä helpompaa, ja jäsenen tarvitsee vain napata jäsenyys-tuote ostoskoriinsa sekä maksaa saman tien verkkokaupassa. Tämän jälkeen lukukausitarra voidaan noutaa opiskelijalle sopivaan aikaan toimistolta tai jäsenpisteeltä. 1.1.2019 alkaen fyysisen opiskelijakortin tilaaminen onnistuu verkkokaupan kautta. Muutos on osa laajempaa opiskelijakunnan digitaalisen palveluväylän kehitystyötä, jolla pystytään vastaamaan jäsentemme tarpeisiin entistäkin paremmin. JAMKO tiedottaa ja ohjeistaa uusiutuvista käytänteistä sivuillaan lähempänä vuoden loppua.

Lisätietoja
Mikael Rauhansalo, hallituksen puheenjohtaja
pj(a)jamko.fi, 044 3211 500

Hannu Järvistö, toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja(a)jamko.fi 044 3211 600

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista