Opiskelijakunnan hallitus 2020 valittu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja puheenjohtajistot vuodelle 2020 valittiin maanantai-iltana 18.11.2019 edustajiston järjestäytymiskokouksessa. JAMKOn hallitukseen oli ennätysmäärä hakijoita, sillä yhdeksää hallituspaikkaa haki 13 henkilöä ja kaksi henkilöä haki hallituksen puheenjohtajaksi. 

Lassi Halkosaari vas. ja Juho Niemelä luotsaavat opiskelijakunta JAMKOa vuonna 2020.

Edustajisto äänesti puheenjohtajakseen Lassi Halkosaaren, joka opiskelee toista vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa. Halkosaari on toiminut tänä vuonna edustajiston varapuheenjohtajana. Ensimmäisen vuoden palveluliiketoiminnan opiskelija Juho Niemelä valittiin edustajiston varapuheenjohtajaksi. Niemelä on pitkän linjan JAMKO-toimija, ja tuleva vuosi on hänelle neljäs. 

Edustajisto äänesti hallituksen puheenjohtajaksi agrologiopiskelija Antti Paunosen. Neljättä vuotta JAMKissa opiskeleva Paunonen on toiminut alkuvuoden 2019 koulutuspoliittisena vastaavana ja syksyn hallituksen puheenjohtajana. Puheenjohtaja vastaa JAMKOn edunvalvontasektorista. Opiskelijakunnan varapuheenjohtajaksi tapahtuma- ja palveluprosesseja johtamaan valittiin neljännen vuoden matkailun ja palveluliiketoiminnan opiskelija Kiia Pöyhönen. Pöyhönen on toiminut hallituksessa tapahtumavastaavana. 

Hallituksen jäseniksi valittiin

Stella Palassalo, musiikkipedagogi
Pekka Mannermaa, tieto- ja viestintätekniikka
Elisa Vikman, energia- ja ympäristötekniikka
Teemu Heikkilä, tietojenkäsittely
Antony Smal, tietojenkäsittely
Janita Hietala, hoitotyö, kätilö
Anna Zhuravleva, international business
Niki Niemelä, tietojenkäsittely
Samu Turunen, matkailu ja palveluliiketoiminta

Vastuualueet hallitus määrittelee järjestäytymiskokouksessaan 27.11.

Edustajistovaaleilla 6.11. valitun edustajiston varsinainen kokoonpano muuttui hallituksen muodostamisen ja puheenjohtajavalintojen myötä. Antti Paunosen, Pekka Mannermaan, Anna Zhuravlevan, Stella Palassalon, Niki Niemelän ja Teemu Heikkilän siirryttyä hallitukseen, edustajiston varsinaisiksi jäseneksi nousivat Katerina Stoeva (IC), Arttu Kokko (Konkurssi), Impi Saarimaa (Konkurssi), Emma Ahonen (Legendat) ja Jani Tervo (IO).

Opiskelijaedustajat JAMKin työryhmiin ja JAMK OY:n hallitukseen valitaan 25.11 edustajiston kokouksessa. Haku on edelleen käynnissä. Toimikausi alkaa tammikuussa 2019. 

Lue lisää opiskelijaedustajaksi hakemisesta. 

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö, +358 44 3211 600, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista