Muutoksia Frank-etupalveluun, digitaaliseen opiskelijakorttiin ja hinnoitteluun

Opiskelijakunta JAMKO on tarjonnut jäsenistölleen lisäpalveluna veloituksetta sähköistä Frank opiskelijaetupalvelua eli ns. digitaalista opiskelijakorttia JAMKOn oman fyysisen opiskelijakortin lisäksi.

Yhteistyökumppani Frank on tehnyt palveluihinsa kesän aikana muutoksia ja digitaalisesta opiskelijakortista tulee maksullinen, ellei ota käyttöönsä myös Frankin yhteistyökumppanin Danske Bankin mobiilipalveluita. JAMKOn ja Frankin yhteistyöhön ei sisälly Frankin kautta tilattavia opiskelijakortteja maksuominaisuudella, vaan JAMKOlla on käytössä oma AMK-opiskelijakortti joka tilataan vain JAMKOn verkkosivujen kautta.

Frank on julkaissut uuden version digitaalisesta opiskelijapalvelusta, joka korvaa aiemman digitaalisen Frank appin sekä selaimella toimivan aiemman etupalvelun. Uusi palvelu toimii selaimella myös matkapuhelimista osoitteessa student.frank.fi ja jatkossa samat tunnukset toimivat molemmissa. Opiskelijaetupalvelun ja digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto on edelleen mahdollista myös JAMKOn jäsenille.

Uudet opiskelijat

Saadakseen Frank digitaalisen opiskelijakortin täytyy ensin liittyä JAMKOn jäseneksi, tilata fyysinen opiskelijakortti ja maksaa jäsenmaksu. JAMKOn uudet jäsenmaksun maksaneet jäsenet voivat ottaa palvelun käyttöönsä, kun tiedot näkyvät palvelussa. Käytännössä palvelun voi aktivoida n. viikon sisällä kun on liittynyt JAMKOn jäseneksi ja maksanut viitemaksulla netin kautta tai 8.8. alkaen JAMKOn toimistolla jäsenmaksun. Viive johtuu siitä, että henkilön tiedot viedään järjestelmään vasta kun maksusuoritus näkyy tilillä.

Opiskelijakunnan fyysisellä opiskelijakortilla saa kaikki paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut Frankin verkkopalvelun verkkokauppoja lukuun ottamatta. Huomioi, että digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto on aiemmasta poiketen vastikkeellinen.

Jatkavat JAMKOn jäsenet

Uudistuksen vuoksi myös Frank appia käyttäneiden jamkolaisten on liityttävä uudelleen palveluun student.frank.fi mikäli haluavat tätä jatkossa käyttää. Frank on lähettänyt applikaation kautta olemassa oleville Frankin käyttäjille toimintaohjeet.

Frankista johtuvien uudistusten vuoksi digitaalinen opiskelijakortti lakkaa toimimasta elokuun alussa ja on otettavissa käyttöön vasta kun jäsenmaksu uudelle lukuvuodelle näkyy JAMKOn järjestelmässä ja opiskelija päivittää applikaation. Opiskelijan tulee luoda kokonaan uusi profiili palveluun ja kirjautua siihen osoitteessa student.frank.fi. Huomioi, että applikaation käyttöönotto ei ole enää vastikkeeton. Opiskelijakunnan fyysisellä opiskelijakortilla saa kaikki paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut Frankin verkkopalvelun verkkokauppoja lukuun ottamatta.

JAMKO ei vastaa Frankin tuottamista palveluista ja pahoittelemme yhteistyökumppanimme toimintamuutoksista aiheutunutta vaivaa. JAMKO selvittää parhaillaan muita digitaalisten opiskelijatunnisteiden mahdollisuuksia.

Lisätietoa:

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista