Korkeakoululiikunnan syyskausi alkoi – Tarjolla entistä monipuolisempia liikuntamahdollisuuksia 

Jyväskylän korkeakoululiikunta uMove tarjoaa opiskelijoille monipuolisia liikkumisen mahdollisuuksia, joista jokainen voi etsiä omat suosikkinsa. Korkeakoululiikunnan syyskausi alkoi maanantaina 9.9.

Tänä vuonna korkeakoululiikunnassa avautuu entistä parempi mahdollisuus liikkumiseen ystävien, kollegojen ja perheen kanssa. 

U2-urheiluhalli on avoinna viikonloppuaamuisin kello 9 – 12, ja tilassa voi pelata sulkapalloa oman, myös korkeakouluyhteisön ulkopuolisen parin kanssa. Lauantaiaamun aika on varattu liikuntatarran ostaneille ja sunnuntaiaamun yliopiston sekä JAMK:in henkilökunnalle. 

Lisäksi haluamansa parin kanssa pääsee kokeilemaan salsaa joka kuun viimeisenä torstaina. Tykätyt parisalsaohjaajat Edwin ja Isabelle pitävät parisalsan tutustumistunteja 26.9., 31.10., ja 28.11. Parisalsassa riittää, että toisella osallistujista on liikuntatarra. Lisätietoa tanssitunneista.   

Aamuvirkuille on tarjolla maksuton kampuslenkki, joka juostaan verkkaisaan tahtiin kampuksen ja Harjun maastoissa. Lähtö on perjantaiaamuisin kello 7 Kampuksen kentältä, U2-urheiluhallin edestä, jonne voi myös jättää tavaroita. Lenkki juostaan neljänä perjantaina alkaen 13.9. 

Miten liikuntavuoroille ja –tunneille pääsee? 

Korkeakoululiikunnan viikoittaisessa lukujärjestyksessä on vuoroja ja tunteja viikon jokaisena päivänä. Yhteensä lähes 60 ryhmäliikuntatuntia ja 40 palloiluvuoroa takaavat monipuolisen ja monen makuun sopivan kattauksen aina dancehallista pilatekseen ja jääkiekosta squashiin. Ostamalla liikuntatarran voi näiden lähes 100 liikuntavuoron lisäksi käyttää sekä Monitoimitalon että Rentukan kuntosaleja. Ryhmäliikunnan, palloilun ja kuntosalien lisäksi maksuun sisältyy pohjoismaiden yksi johtavista online-treenisovelluksista; Yogobe
Pääset tutustumaan palloiluun ja ryhmäliikuntaan ilmaiseksi Korkeakoululiikunnan ilmaisviikolla 16.-22.9.

Liikuntatarra maksaa 60 euroa koko lukuvuodelta tai 40 euroa pelkältä syyslukukaudelta. 

Tutustu korkeakoululiikuntaan: www.korkeakoululiikunta.fi 
Facebook umovejkl 
Instagram umovejkl 

Lisätietoja

Henna Törmänen
Liikuntasuunnittelija
henna.tormanen@jyu.fi
040 805 4748

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista