Kesäopinnot ja opintotuki kesällä

Haku JAMKin kesäopintoihin on käynnissä. Kesäopintoihin voi ilmoittautua ASIOn kautta 30.4. saakka.  Kurssien lisäksi kesällä voi tehdä myöskin opinnäytetyötä tai harjoittelua, näistä on kuitenkin syytä neuvotella etukäteen tutoropettajan kanssa. Myös kesällä harjoitteluun ja opinnäytetyöhön on mahdollista saada ohjausta. Oman alasi harjoittelu- ja opinnäytetyöohjaajat kesäajalla löydät opiskelijaintrasta.

Jos kesäopintojen haluaa ajalta opintotukea, sitä tulee hakea erikseen.  Kesäopintotukihakemuksen voi tehdä Kelan sivuilla ja siihen tulee selvittää suunnitelma suoritettavista opintojaksoista sekä opintopistemäärät. Tukea voi saada vain sen kuun alusta jolloin hakemus on tehty, eli ei takautuvasti. Opintotukea voi saada jos opintoja tekee vähintään 5 opintopistettä tukikuukautta kohden. Kesällä nostettu opintotuki kuluttaa tukikuukausien määrää tavalliseen tapaan.

Lisätietoja kesäopinnoista ja kesäopintotuen hakemisesta saat opiskelijaintrasta sekä opinto-oppaasta ja JAMKin opintotukineuvojalta.

Edellinen artikkeli

VIIKKOKATSAUS, VIIKKO 15

Seuraava artikkeli

Viikkokatsaus, Viikko 16

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista