Jupinaviikkojen raportit julkaistu

Jupinaviikot järjestettiin tänä vuonna 9.-26.3.2020. Vastaajia oli yhteensä 376. Eniten palautetta suhteessa opiskelijamäärään antoivat matkailun ja palveluliiketoiminnan opiskelijat, joiden vastausprosentti oli n. 10%. Yleisesti vastaajia oli vaihtelevasti joka alalta niin päivä- kuin monimuotototeutuksesta sekä AMK- ja YAMK-tutkinnoista. Tänä vuonna palautetta kertyi paljon opetuksen laadusta sekä digitaalisten oppimisympäristöjen tilasta. Moni opiskelija haluaisi näihin lisää johdonmukaisuutta sekä ajankohtaista sisältöä. Opiskelijoilla on noussut myös huoli opintopsykologien resurssien riittävyydestä. Positiivisena asiana moni opiskelija kokee saavansa riittävästi tukea opintoihinsa.

Jupinaviikoilla oli jälleen mahdollisuus äänestää vuoden henkilöstön jäsentä. Ääniä sai moni, mutta eniten sai jälleen matkailun ja palveluliiketoiminnan lehtori Petra Blinnikka. Häntä kuvattiin ammattitaitoiseksi, työstään kiinnostuneeksi, opiskelijat huomioon ottavaksi  ja aina valmiiksi auttamaan. Runsaasti positiivisia kommentteja saivat myös Piia Hynynen, Pekka Varis, Ville Kotimäki ja Teemu Pölkki. 

Jupinajatkot pidettiin aloittain 31.3.-2.4. Jatkoilla JAMKOn hallituksen jäsenet esittelivät kunkin alan vastauksista eniten esille nousseet teemat. Jupinajatkot järjestettiin poikkeustilan takia ensimmäistä kertaa etäyhteydellä Zoomissa. Tämä sai hyvää palautetta ja jatkoille osallistui aloittain huomattavasti enemmän opiskelijoita kuin aiemmin. 

JAMKOn hallitus on koonnut kaikista palautteista alakohtaiset raportit, joiden julkiset versiot ovat nähtävillä JAMKOn verkkosivuilla. Yksiköiden johdolle ja laatutiimeille toimitetaan omat raportit, mitkä sisältävät kaikki alan avoimet palautteet.

Tutustu julkisiin raportteihin täällä

Lisätietoja:
Niki Niemelä
hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka
kopo (a) jamko.fi

Elisa Vikman
hallituksen jäsen, sosiaalipolitiikka
sopo (a) jamko.fi

 

Seuraava artikkeli

Viikkokatsaus, viikko 19

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista