JAMKOn toimijat vuodelle 2017 valittu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja puheenjohtajistot vuodelle 2017 valittiin torstai-iltana 23.11.2016 edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Hallituksen puheenjohtajaksi edustajisto valitsi Jarna Väisäsen, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelijan, joka on toiminut kuluvana vuonna hallituksessa vertaistutoroinnin vastaavana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Katja Väärälä, joka opiskelee matkailu- ja palveluliiketoimintaa toista vuotta. Väärälä on toiminut huvi- ja kulttuurivastaavana. Hallituksen puheenjohtaja toimii hallituksen esihenkilönä ja vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnasta ja hallinnosta. Varapuheenjohtaja johtaa opiskelijakunnan palveluprosesseja ja tapahtumatuotantoa.

jamkohallitus2017

edessä vas. Veera Heinonen, Katja Väärälä, Jarna Väisänen, Mari Pynssi, Teemu Oja-Lipasti. Takana vas. Tero Björkman, Timo Varakas, Joonas Uusi-Autti, Netta Hautamäki ja Aleksi Huttunen.

Hallituksen jäseniksi valittiin Mari Pynssi, Tero Björkman, Timo Varakas, Aleksi Huttunen, Veera Heinonen, Teemu Oja-Lipasti, Joonas Uusi-Autti ja Netta Hautamäki. Ehdolla hallitukseen oli 10 henkilöä. Vastuualueet uusi hallitus määrittää järjestäytymiskokouksessaan 1.12.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin toisen vuoden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelija Roni Sorsa ja varapuheenjohtajaksi Tuomas Kallinki, kolmannen vuoden matkailun opiskelija. Sorsa on toiminut JAMKOn sosiaalipoliittisena vastaavana ja Kallinki liikuntavastaavana vuonna 2016.

Edustajiston kokoonpano muuttui hallituksen muodostamisen ja puheenjohtajavalintojen myötä. Varsinaisiksi jäseniksi nousivat Emma Vänskä (Konkurssi), Anniina Rautanen (Jasto), Niko Korhonen (Insinööriopiskelijat) ja Teemu Pölkki (Konkurssi).

Lisäksi edustajisto valitsi keskuudestaan jäsenet Jyväskylän ammattikorkeakoulun sisäisiin työryhmiin, JAMK OY:n hallitukseen sekä edustajat Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOASin valtuuskuntaan. JAMKOn uusi edustajisto, hallitus ja työryhmien opiskelijajäsenet aloittavat toimikautensa tammikuussa 2017. Työ perustuu vapaaehtoiseen luottamustoimintaan.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO on Jyväskylän ammattikorkeakouluopiske-lijoiden sitoutumaton, lakisääteinen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Hallitus ja edustajisto valvovat opiskelijoiden etuja Jyväskylän ammattikorkeakoulun työryhmissä ja tekemällä vaikutus-työtä niin kunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Lisätietoja
Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö
toiminnanjohtaja(a)jamko.fi
puh. +358 44 3211 600

Seuraava artikkeli

Viikkotiedote, viikko 48

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista