JAMKOn jäsenmaksu nousee palveluiden ja etujen takaamiseksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn jäsenmaksua korotetaan vuodesta 2019 alkaen.

Korotukset johtuvat JAMKOn ensi vuonna uudistuvien tietojärjestelmien kuten jäsenrekisterin ja verkkokaupan käyttöönotosta sekä opiskelijakuntien liiton SAMOKin jäsenmaksukorotuksista. Edellisen kerran JAMKOn jäsenmaksua on korotettu 2015 ja korotukset ovat olleet maltillisia.

“Edustajisto katsoi parhaaksi korottaa jäsenmaksua muuttuvassa toimintaympäristössä, taatakseen palveluiden ja edunvalvonnan laadun. Toimintaympäristön muutoksen ja muuttuvan opiskelijakunnan vaikutusten arviointi etukäteen on haasteellista ja JAMKO tarvitsee entistä moninaisempia ja nykyaikaisempia palveluja tulevaisuudessa.”, sanoo edustajiston puheenjohtaja Anni Lajunen.

Vuoden alusta uuden jäsenen lukukauden jäsenyys on 27 €, joka sisältää fyysisen opiskelijakortin. Jäsenyyden hinta jatkavalle jäsenelle on 22€. Syksystä 2019 alkaen, jäsenhinnan korotus koskee myös koko lukuvuoden jäsenmaksua, joka on uudelle jäsenelle 40€ (sis. fyysisen opiskelijakortin) ja jatkavalle jäsenelle 35€.

Opiskelijakunta JAMKO kehittää jatkuvasti toimintaansa ja etujaan vastaamaan paremmin opiskelijoiden tarpeita ja toiveita. Opiskelijakunta on panostanut jäsenpalveluun sekä rekrytoinut hallitukseen yritys- ja yhteistyövastaavan, joka vuonna 2019 kehittää JAMKOn jäsenetuja ja hankkia uusia.

Pivon käyttöönotto venyy

Aiemmasta tiedosta poiketen uuden digitaalisen jäsentunnisteen, Pivon käyttöönotto viivästyy järjestelmän aikatauluhaasteiden takia maaliskuun alkuun. Tällä välin JAMKOn jäsenillä on mahdollista ottaa käyttöön digitaalinen jäsentunniste Frankin kautta. Frankin digitaalinen jäsentunniste on maksullinen lisäpalvelu, ja koskee vain Frankin digitaalisia palveluita, ei Frankin fyysisiä kortteja. JAMKO tiedottaa alkuvuodesta tarkemmin jäsenliittymänsä kehittymisestä ja uuden opiskelijatunniste Pivon käyttöönotosta.

Lisätietoja
Hannu Järvistö, toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja(a)jamko.fi, 044 3211 600

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista