Suunnittele JAMKOlle 20v. juhlamerkki

Opiskelijakunta JAMKO täyttää vuonna 2020 pyöreät 20 vuotta!

Juhlavuosi tulee olemaan täynnä tapahtumia, jotka juhlistavat opiskelijakunnan vaiherikasta ja pitkäjänteistä uraa opiskelijoiden hyvinvoinnin ja edunvalvonnan edistäjänä sekä tietenkin opiskelijoita, alumneja ja kumppaneita, jotka ovat olleet osa opiskelijakunnan kasvua. Osana juhlavuoden tapahtumia JAMKO julistaa käyntiin juhlavuoden haalarimerkkikilpailun, jonka lopputulos on opiskelijoiden käsissä.

Suunnittele siis JAMKOn 20:a vuotta kunnioittava haalarimerkki, jonka aihe, tyyli ja muoto on vapaa. Kilpailuaika on 4.11. – 17.11. Tämän jälkeen JAMKOn toimijoista koostuva esiraati valitsee 5 parasta yleisöäänestykseen ja lopullisen juhlamerkin valitsevat äänestäjät. Äänestysaika 25.11. – 1.12.

Palkinto

Voittaja julistetaan 2.12. Juhlamerkin suunnittelija saa 50€ lahjakortin, illalliskortin JAMKOn 20v. juhliin 10.10.2020 sekä valmiin haalarimerkin.

Suunnittelussa huomioitavaa
  • Valmiissa merkissä levein kohta voi olla maksimissaan 9 cm.
  • Kilpailuun osallistuvan työn tulee olla suunniteltu kilpailua varten.
  • Osallistujalla tulee olla kaikki oikeudet merkissä olevan aineiston käyttöön.
  • Kilpailun voittaja luovuttaa työn käyttöoikeuden opiskelijakunta JAMKOlle.
  • Voit suunnitella merkin käsin tai suunnitteluohjelmalla, mutta suunnitelma tulee toimittaa sähköisenä jpg-tiedostona opiskelijakunnalle.
  • Voit toimittaa useamman kilpailutyön, mutta lopulliseen äänestykseen otetaan vain yksi työ per suunnittelija.
Kilpailuun osallistuminen

Kilpailutyö (tai työt kukin omassa tiedostossaan), kilpailijan yhteystiedot ja lyhyt esittely merkistä tulee toimittaa 17.11. mennessä osoitteeseen jamko20@jamko.fi.

Juhlavuoden merkki on jaossa vuonna 2020 erilaisissa tapahtumissa ja kisoissa. Merkkiä tilataan vain rajattu määrä, joten kannattaa seurata juhlahumua heti vuoden alusta alkaen.

Lisätietoja kilpailusta:

Kiia Pöyhönen
Hallituksen jäsen, tapahtumat
kiia.poyhonen@jamko.fi

Seuraava artikkeli

JAMKOn edustajisto 2020 valittu

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista