Sinä jupisit, JAMKO vastaa

Olemme julkaiseet Jupinaviikkojen kyselyn yhteenvedot JAMKOn nettisivuilla. Tänä vuonna olemme luopuneet tekstimuotoisista raporteista, ja julkaisseet kyselyn tulokset diaesityksinä, jotka on esitelty koulutusalakohtaisilla Jupinajatkoilla. Sensuroimaton palaute on lähetetty yksiköiden johdolle ja laatutiimeille käsiteltäväksi. Katso yhteenvetodiat tästä

Myös JAMKO on sai palautetta Jupinaviikoilla, ja arvostamme sitä, että käytitte aikaa auttaaksenne meitä. Otamme palautteen huomioon tulevassa toiminnassamme ja pyrimme parantamaan palveluitamme. Tässä vastaukset joihinkin yleisimpiin palautteisiin, joita saimme kyselyn kautta. 

Laajemmat aukioloajat JAMKOn toimistolle
Kun toimistolla on kiireistä, eli aina syyslukukauden alkaessa, toimisto on auki lähes kaikkina arkipäivinä. Harkitsemme nyt myös toimiston avaamista useampana arkipäivänä syksystä alkaen. Jäsenpalvelua toimistolla saa ajanvarauksella myös arkipäivinä, jolloin emme ole virallisesti auki klo 9-15 välillä, mikäli poikkeuksia ei ole. Jos et pääse käymään toimistolla aukioloaikoina, ota yhteyttä: jasenpalvelu@jamko.fi 

JAMKO Caféeseen laajemmat aukioloajat ja kahvi-edut Dynamon kampukselle
Valitettavasti Juvenesilla on yksinoikeus kahvilan ylläpitämiseen Dynamolla. JAMKO Cafélla on kuitenkin siellä kaksi limsa-automaattia janon sammuttamiseksi. Myös Rajakadun kampuksella on limsa-automaatteja täydentämään valikoimaa aukioloaikojen ulkopuolella.  

Kuntosalin kehittäminen
Olemme muodostaneet ryhmän eri alojen opiskelijoista, jotka ovat kiinnostuneita kuntosalista ja treenaamisesta, ja alamme suunnitella kuntosalin kunnostamista ja parantamista. Nämä työt alkavat syksyn aikana, joten pysykää kuulolla sen etenemisestä. 

Lisää alkoholittomia ja matalan kynnyksen tapahtumia
Parannamme JAMKOn tapahtumien monipuolisuutta ja järjestämme jatkossakin opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Syyslukukauden aikana järjestetään mm. Hyvinvointiviikko, Liikunta-appro ja kaikille avoin tapahtuma vuokralaisen oikeuksista yhdessä yhteistyökumppanimme Soihtun kanssa. Palautteen mukaan tällaisille tapahtumille olisi kysyntää. Toivomme myös, että opiskelijat osallistuvat tämäntyyppisiin tapahtumiin, sillä arvioimme tarvetta tapahtumille myös osallistujamäärien kautta.   

Näkyvämpää työtä ja apua opiskelijoille
JAMKO tekee parhaillaan jäsenkyselyä, joka auttaa meitä olemaan enemmän läsnä opiskelijoiden arjessa. Nämä tiedot otetaan myös käyttöön JAMKOn viestintäsuunnitelmassa, joka on parhaillaan tekeillä.

Olemme suunnitelleet ständejä eri kampuksille syksyä varten ja vierailemme myös uusien opiskelijoiden luona heidän saapuessaan. On hyvä ehdotus, että voisimme tehdä enemmän vierailuja luokkiin sopivista aiheista, esimerkiksi vaaleista tai Grumble-viikoista. 

Saimme opiskelijoilta myös kehuja:

  • opiskelijat ovat saaneet apua tarvittaessa
  • henkilökunta ja hallituksen jäsenet ovat helposti lähestyttäviä
  • Jupinaviikot ovat hyvä tapahtuma keväällä

Olemme todella iloisia palautteesta, ja pyrimme jatkamaan tätä hyvää työtä. Tätä työtä tehdään vain ja ainoastaan meidän kaikkien Jamkin opiskelijoiden hyväksi. 

Lisätietoa JAMKOn palveluista ja toiminnasta: puheenjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista