JAMKO tarjoaa ilmaisen lounaan 1000:lle opiskelijalle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO tarjoaa 1000:lle ensimmäiselle jäsenelleen ilmaisen opiskelijalounaan Kampusravintola Semman etämyyntipisteistä maanantaista 6.4. alkaen. JAMKO haluaa turvata opiskelijoille monipuolisen ja terveellisen lounaan myös poikkeustilanteen aikana.

Monille kouluateria on päivän ainoa lämmin ruoka ja tällä hetkellä esimerkiksi JAMKin kampuksilla ei ole lainkaan Kela-tuettua lounasta tarjolla. Olemme huolissamme siitä, että etänä työskentelevät opiskelijat turvautuvat helposti nopeisiin ja epätervellisiin ratkaisuihin, mikä näkyy jaksamisessa ja opiskelukyvyssä. Ruoalla on melko iso merkitys opiskelijan kuukausittaisessa budjetissa ja tällä hetkellä monen tulot ovat todella tiukassa.” sanoo JAMKOn hallituksen puheenjohtaja Antti Paunonen. 

Kampusravintola Semma myy valmiiksi pakattuina annoksina monipuolista kotiruokaa seitsemässä eri etämyyntipisteessä arkipäivisin. Saadaksesi JAMKOn tarjoaman lounaan, mainitse myyntipisteellä, että olet JAMKOn jäsen ja näytä opiskelijakorttiasi. Voit käyttää joko fyysistä tai sähköistä opiskelijakorttiasi, tärkeintä, että kuluvan kauden jäsenyys on hankittu. 

Menu vaihtelee päivittäin ja tarjolla on sekä liha- että kasvisvaihtoehto. Ateria sisältää pääruoan lisäksi salaattia, leipää ja maitoa. Löydät päivän menun Semman Facebook-sivulta ja Instagram Storiesista. Ilmoitamme kun JAMKOn tarjoama määrä on jaettu loppuun. 

Voit noutaa päivän lounaan JAMKOn piikkiin seuraavista paikoista:

  • Mannila, uusi parkkipaikka Mankolan koulun takana klo 10:30-11:00
  • KOAS Harju, Kauppakatu 11b klo 10:30-11:00
  • KOAS Kotiraide & Ratapiha klo 11:30-12:00
  • Haukkalaranta, Kiviniementie 8 klo 11:30-12:00
  • AaltoAlvarin parkkipaikka, Pitkäkatu 2 klo 13:00-13:30
  • KOAS Humppa, Humppakuja 2 (talon takana), klo 12:30-13:00
  • KOAS Myllyjärvi, Loukkukorventien parkkipaikka klo 14:00-14:30

Aikatauluun voi tulla päiväkohtaisia muutoksia. Tarkista ajantasaisin tieto Semman sosiaalisen median kanavista (@semmarestaurants). Tunnistat Semma Deliveryn heidän pakettiautostaan, jossa on Semman logo. AaltoAlvarin parkkipaikalla puolestaan sijaitsee Semman logolla varustettu musta teltta.

Lisätietoja
Antti Paunonen
Hallituksen puheenjohtaja
+358 44 3211 500, pj(a)jamko.fi

Seuraava artikkeli

Viikkokatsaus, viikko 15

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista