JAMKO suosittelee perumaan livetapahtumat toistaiseksi

Keski-Suomessa pahenevan koronatilanteen takia JAMKO on päättänyt olla järjestämättä livetapahtumia toistaiseksi. Kevään tapaan olemme kuitenkin ideoineet vaihtoehtoisia toteutustapoja tuleville tapahtumillemme mm. etätapahtumien, arvontojen ja haasteiden merkeissä. Joitakin tapahtumia olemme peruneet suoraan ja peruutuksia tullaan jatkamaan, mikäli tapahtumien turvallinen toteutus ei ole mahdollista. Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumistamme löydät JAMKOn tapahtumakalenterista.

Tapahtumat ovat keino luoda yhteisöllisyyttä opiskelijoiden keskuudessa, mutta opiskelijoiden hyvinvointi ja terveys tulevat aina ensin. Tästä syystä arvioimme jatkuvasti omaa toimintaamme ja sitä, kuinka voimme auttaa opiskelijoita tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Otamme mielellämme vastaan ideoita siitä, kuinka paremmin vastata opiskelijoiden tarpeisiin. Ideoita voi lähettää JAMKOn palautekanavalla.Toivomme, että opiskelijat myös itse ovat vastuullisia tässä tilanteessa ja välttävät massatapahtumia sekä noudattavat yleisiä suosituksia ja rajoituksia.

JAMKO suosittelee, että opiskelijajärjestöt tarkastelevat omaa toimintaansa ja tekevät tarvittavia muutoksia siihen tämänhetkisten suositusten mukaan. Jatketaan yhdessä hyvän esimerkin näyttämistä opiskelijoille ja perutaan tapahtumat, joita ei ole turvallista toteuttaa. Peruuntuneiden tapahtumien tilalle kannustamme kuitenkin järjestämään monipuolisia etätapahtumia ja edistämään opiskelijoiden hyvinvointia muilla tavoin.

Tämänhetkiset suositukset ja rajoitukset:
Valtioneuvosto
Jyväskylän kaupunki 
JAMK

Lisätietoja:
Kiia Pöyhönen
JAMKOn hallituksen varapuheenjohtaja
kiia.poyhonen@jamko.fi
+358 44 3211 550

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista