JAMKO pyytää opiskelijoita välttämään kokoontumisia ja massatapahtumia

Jyväskylän huonontuneesta koronatilanteesta johtuen opiskelijakunta JAMKO pyytää kaikkia opiskelijoita välttämään kokoontumisia ja massatapahtumia. 

JAMKO ei ole järjestänyt korona-aikana lähitapahtumia, eikä niitä tulla järjestämään myöskään lähitulevaisuudessa. Opiskelijakunta haluaa korostaa, että kaikkien on toimittava vastuullisesti, jotta tautitilanne paranee ja opiskelijayhteisössä leviäviltä tartunnoilta vältytään.

– Tiedämme, että suurin osa opiskelijoista toimii vastuullisesti. Edelleen jokaisen yksilön valinnat vaikuttavat kuitenkin yhteisön terveyteen ja hyvinvointiin. Tautitilanteen hillitsemiseksi pyydämmekin opiskelijoita edelleen välttämään massatapahtumia ja kokoontumisia, sillä tämän hetkisessä tilanteessa ne eivät ole turvallisia, toteaa JAMKOn hallituksen puheenjohtaja Stella Palassalo.

Lisäksi JAMKO kannustaa opiskelijoita menemään matalalla kynnyksellä koronatesteihin pienimpienkin oireiden tai epäilyjen tullessa esiin. Mahdollisuus tähän on esimerkiksi lauantaina 30.1. kaikille maksuttomissa testauspisteissä:

  • klo 10-12 Myllyjärvi, Myllyjärventie 10, Suoja-kiinteistön parkkipaikka
  • klo 13-14 Ristonmaa, Salontaipaleentie 6, paloaseman parkkipaikka

Lisätietoja

Stella Palassalo, hallituksen puheenjohtaja
+358 44 3211 500, pj(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista