JAMKO muuttaa uusiin tiloihin

JAMKO aloittaa toimintansa uusissa tiloissa Jamkin pääkampuksella kontaktivapaan viikon jälkeen. Uudet toimitilat löytyvät D-siiven pohjakerroksesta opiskelijaruokalan alapuolelta tilassa DP61. Viereisiin tiloihin siirtyvät neljä koulutusalajärjestöä Jasto, Konkurssi, MatkaRata sekä Jio. JAMKO ja koulutusalajärjestöt jakavat yhteisen neuvottelutilan sekä taukotilat. 

JAMKOn puheenjohtaja Annu Suvilehto on innoissaan keskeisemmästä sijainnista ja muuton tuomista uusista mahdollisuuksista ja yhteisöllisyydestä. “Nyt tuntuu, että olemme lähempänä opiskelijoita ja pääsemme tiivistämään yhteistyötä myös koulutusalajärjestöjen kanssa. Yhteiset tilat luovat uutta virtaa sisäiseen toimintaamme, työhön opiskelijaelämän virkistämiseksi ja edunvalvonnan tehostamiseksi.”

Toimisto avataan tiistaina 5.3. klo 11.00 tilassa DP61. JAMKOn toimiston palveluihin ei tule muutoksia. Opiskelijat voivat noutaa toimistolta edelleenkin JAMKOn opiskelijakortteja, jäsentarroja, kansitettuja opinnäytetöitä, lainatavaroita vapaa-aikaan sekä käydä juttusilla mieltä askarruttavista asioista. Palveluajat ovat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11.00 – 15.00.

JAMKO ja koulutusalajärjestöt järjestävät yhteiset tupaantuliaiset 12.3. klo 12-15.00. Luvassa on tietenkin avoimet ovet molempiin toimistoihin, makeaa tarjottavaa ja livemusiikkia.

JAMKOn väki kiittää henkilöstöä avusta remontti- ja muuttoprosessin aikana. 

Lisätietoja 
Puheenjohtaja Annu Suvilehto, puheenjohtaja@jamko.fi
Toiminnanjohtaja Ismo Puhakka, toiminnanjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista