JAMKO mukana kehittämässä digitaalista rekrytointialustaa

Vuonna 2018 avautuu rekrytointialusta, joka yhdistää julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat. Tämä hanke mahdollistaa töiden hakemisen osaamisen perusteella eikä perinteisten ammattinimikkeiden kautta, jonka näemme hyvin tärkeänä tässä työelämän murroksessa. Kohderyhmään kuuluu 20-30-vuotiaat työnhakijat, joten haluamme, että opiskelijat antavat palautetta rekrytointisivustosta.

Työ- ja elinkeinoministeriö ja KEHA-keskus ovat rakentamassa täysin uudenlaista digitaalista rekrytointialustakonseptia, jossa rekrytoinnista tehdään tulevaisuudessa ketterää ja nopeaa – kaikille osapuolille. Kyseinen palvelu tukee hallituksen kärkihankketta, digitalisaatiota ja työvoimahallinnon uudistamista työllistymistä tukevaksi. Vuonna 2018 valmistuva projekti tulee yhdistämään julkiset ja yksityiset palveluntarjoajat tarjotakseen työnhakijalle, työnantajalle, välittäjäorganisaatioille, opiskelijoille ja koulutusorganisaatioille mahdollisimman ketterän kohtaamispaikan.

Pilotointiprojektin aikana käyttäjiltä kerätään palautetta sivustosta ja sen toiminnasta, jotta varsinaisen alustan käyttöönotto palvelee parhaalla mahdollisella tavalla heti sen avaamisesta lähtien. Työmarkkinatori kerää käyttäjiltään palautetta tekemistään ehdotuksista ja niiden soveltuvuudesta työnhakijoiden ja työnantajien tarpeisiin, jonka kautta hakualgoritmit oppivat tekemään parempia ehdotuksia.

Palvelun rakentaminen käynnistyy pilotointiprojektilla jota ovat mukana kehittämässä 7 eri rekrytointialan kasvuyritystä Vainu , Me2We , Treamer , Tiitus , Duunitori, Palkkaus.fi  sekä Valmennuskeskus Public.

Tutustu uuteen rekrytointialustaan osoitteessa beta.tyomarkkinatori.fi ja anna palautetta tästä!

Lisätietoja
Jarna Väisänen
Hallituksen puheenjohtaja, opiskelijakunta JAMKO
puheenjohtaja(a)jamko.fi
+358 44 321 1500

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista