JAMKO hakee opiskelijaedustajia työryhmiin

Opiskelijakunta JAMKO hakee opiskelijaedustajaa kahteen korkeakoulun työryhmään. Opiskelijaedustajia haetaan seuraaviin työryhmiin:

Opiskelijaedustaja kestävän kehityksen työryhmään
Opiskelijaedustaja kv-asioiden kehittämisryhmään

Hakuaikaa on 20.1.2021 asti, jolloin edustaijsto valitsee kokouksessaan opiskelijaedustajat. Opiskelijaedustajaksi voi hakea lähettämällä hakemuksen osoitteeseen epj@jamko.fi tai edustajisto@jamko.fi. Hakijat voivat halutessaan osallistua edustajiston kokoukseen ja esitellä itsensä.

Edustajiston kokousten etäosallistumistiedot löytyvät edustajiston sivun lopusta: https://www.jamko.fi/opiskelijakunta/edustajisto/

Opiskelijoiden äänen kuuluviin saattaminen on tärkeä osa JAMKOn edunvalvontaa. Opiskelijoilla on vankka edustus JAMKin työryhmissä sekä päättävissä toimielimissä. Työryhmässä toimiminen antaa yksittäiselle opiskelijalle arvokasta kokemusta ja koko opiskelijakunnalle hyvinvointia, päätösvaltaa ja oikeuksia. Opiskelijaedustajaksi voivat hakea kaikki JAMKin tutkinto-opiskelijat, ja työryhmiin voidaan valita, vaikkei toimisi JAMKOn edustajistossa tai koulutusalajärjestössä.

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista