JAMKin pääkampukselle ennakkoäänestyspaikka

Jyväskylän kaupunginhallitus asetti 5.12. kokouksessaan ennakkoäänestyspaikat ja yksi uusista paikoista on Jyväskylän ammattikorkeakoulun Rajakadun pääkampus. JAMKO on tehnyt vaikuttamistyötä tavoitteen saavuttamiseksi koko vuoden aktiivisesti ja olemme iloisia, että opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksia edistetään. Ennakkoäänestyspaikka on kevään 2017 kuntavaaleja varten.

Ennakkoäänestyspaikka on opiskelijoille tärkeä saavutus sillä se mahdollistaa äänestämisen juuri heille olennaisimmalla sijainnilla. Jyväskylässä on myös paljon opiskelijoita, jotka ovat kirjoilla jossain muussa kunnassa kuin Jyväskylässä ja ennakkoäänestyspaikka mahdollistaa äänestyksen myös heille. Jokainen Suomen äänestysoikeudellinen kansalainen pystyy äänestämään oman kotikuntansa ehdokkaita millä tahansa ennakkoäänestyspaikalla ympäri Suomea.

Haluamme kannustaa kaikkia Jyväskylän korkeakouluopiskelijoita äänestämään myös ensi kevään kunnallisvaaleissa. Äänenne on tärkeä, sen avulla voitte luoda kotikunnastanne näköisenne paikkakunnan.

Lisätietoja

puheenjohtaja(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista