Hyppy tuntemattomaan

”Teemu, sä haet”

On vuoden 2017 edustajiston järjestäytymiskokous. Hallitukseen hakijoita on liian pieni määrä, jonka takia julistetaan kokoustauko. Vierustoverini kääntyy minua kohti ja sanoo: ”Teemu, sä haet”.

Havahdun ja yritän saada ajatuksia kasaan. Mihin tässä nyt ollaan lähtemässä, mitä se vaatii? Enhän minä tälläisiä asioita osaa, eikö joku muu voisi? Ystäviä kerääntyy ympärille pitämään briiffiä asiasta ja alan ymmärtää mistä asiassa on kyse. Kyllähän mä tollasta voin tehdä, toi on kiinnostavaa. Lähdetään kokeilemaan!

Meidän porukka vuosi sitten

Seuraavat pari tuntia on täynnä sekavia fiiliksiä. Kuvia räpsittiin. Huomasin päässeeni hallitukseen vuodelle 2017 ja ympärilläni on muutama tuttu ja iso kasa uusia, outoja naamoja. Mihinköhän mä oon lupautunu?

Näillä meiningeillä aloitettiin tämä vuosi, ja voin ilokseni todeta että tämä on ollut elämäni paras vuosi. Opittavaa on ollut roimasti niin omasta pestistä kuin myös itsestä. Kalenterista on tullut elintärkeä väline päivittäisessä eleilyssä. Olen saanut niin monta uutta hyvää ystävää joiden kanssa tullaan varmasti tulevinakin vuosina olemaan yhteyksissä. Itkua ja parkua. Iloa ja riemua. Ja kaikki tämä pienellä heittäytymisellä.

Nykypäivä. Edustajisto 2018 on kokoontunut ja valinnut keskuudestaan ensi vuoden toimijat. Oma fiilis on samaan aikaan haikea, mutta myös innokas. Kyllä, oma taival päättyy tähän mutta ensi vuodelle on kasattu sellainen kööri että onhan siitä pakko olla iloinen. Ja kun kaikkia tyyppejä pääsi kuulemaan ja näkemään sen innon lähteä rakentamaan ensi vuotta, niin ensi vuosi JAMKOssa on varmasti hyvissä käsissä.

Vuoden 2018 hallitus

JAMKO-perhe on kasvattanut minusta innokkaan aktiivin, jonka taival jatkuu ensi vuonna koulutusalajärjestö Konkurssin puolella. Mutta olen aina osa perhettä, eikä se ikinä unohdu.

 

Ps. Mä tiedän koska teillä on kahvit pannulla, varokaa.

Seuraava artikkeli

Runo itsenäisestä Suomesta

Selaa kaikkia blogeja

Blogit