Hallituksen täydennyshaku

Opiskelijakunta JAMKO hakee hallitukseen uusia toimijoita vuodelle 2022 vaikuttamaan opiskelijoiden asemaan, hyvinvointiin ja koulutuksen laatuun. Tarjolla on ehkä elämäsi kokemusrikkain vuosi, joka kerryttää paitsi työelämässä arvostettuja taitoja, mutta myös elinikäisiä ystäviä ja kattavia verkostoja eri aloilta. Tukenasi on koko hallitus ja opiskelijakunnan henkilöstö. Tehtävät eivät edellytä ennakkotietoja, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Hallitustyöskentelystä voit saada opintopisteitä ja työstä saa myös palkkion. Hallituksen työskentelykausi on yksi vuosi. 

Lisähaku keskitetysti kolmeen tehtävään on avoinna 9.12. alkaen.

Haettavat tehtävät ovat koulutuspoliittinen vastaava, tapahtumavastaava ja viestintävastaava.

Lue lisää haettavista tehtävistä alta! Jos kiinnostuit hallitustoimista, täytä ja lähetä oheinen hakulomake 19.12. mennessä. Edustajisto valitsee hallituksen jäsenet 3. kokouksessaan 20.12. klo 16.00 alkaen. Kokoukseen osallistuminen ei ole välttämätöntä ja ehdokkaille tiedotetaan valinnoista heti kokouksen jälkeen.  

Täytä hakulomake tästä

Lisätietoja Toiminnanjohtaja Miina Pirnes, +358 44 3211 600, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Viestintävastaava

Puhutko sujuvaa somea ja viihdytkö viestijän roolissa? Viestintävastaava on mukana edunvalvonnan, palveluiden ja jäsenyyden viestinnän toteuttamisessa. Pääset kehittämään opiskelijakunnan näkyvyyttä, brändiä ja sosiaalisen median sisältöjä sekä kehittymään itsekin viestijänä, vahvistamaan vuorovaikutustaitojasi sekä viilaamaan markkinointitaitojasi. Saat kokemusta viestinnän koordinoimisesta ja pääset vetämään mediatiimiä, joka toimii tukenasi viestinnän tehtävissä. Toimit yhteistyössä viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijan kanssa edistäen JAMKOn toiminnan ja palveluiden näkyvyyttä. 

Kysy tehtävästä lisää viestintavastaava@jamko.fi

Koulutuspoliittinen vastaava

Saako ajatus paremmasta koulutuksesta sinut syttymään? Koulutuspoliittinen vastaava ottaa niskalenkin koulutuksen kehittämiseen liittyvistä asioista JAMKOssa. Koulutuspoliittinen vastaava seuraa korkeakoulutuksen laadun toteutumista opiskelijanäkökulmasta ja mukana erilaisissa JAMKin työryhmissä, kuten laadunhallinnan ja OPS-työryhmissä. Hän hoitaa myös opintoihin ja koulutukseen liittyviä yhteydenottoja, jotka voivat liittyä mm. opintojakson tai arvioinnin epäkohtiin. Töitä tehdään tiiviisti erityisesti sosiaalipoliittisen vastaavan, hallituksen puheenjohtajan ja edunvalvonnan asiantuntijan kanssa. Yhteisiä tapahtumia ovat Jupinaviikot, Jolkkari ja Aluevaalit keväällä 2022.

Kysy tehtävästä lisää puheenjohtaja@jamko.fi

Tapahtumavastaava

Sykkiikö sydämesi tapahtumille, niiden järjestämiselle ja ihmisten kanssa touhuamiselle? JAMKOn tapahtumavastaavat järjestävät monipuolisia tapahtumia opiskelijoille ja huolehtivat niihin sisältyvistä tehtävistä kuten ideointi, suunnittelu, markkinointi ja yhteistyökumppaneiden kanssa viestiminen. Tapahtumia on aina rennoista bileistä liikuntatapahtumiin ja muihin matalan kynnyksen tapahtumiin saakka, vain mielikuvituksesi on rajana. Pääset osaksi mm. JAMKOn Tursajaisia, Snowdayta, Jälki-istuntoja ja Lukuvuoden Kick-offia. Tapahtumavastaavien apuna toimii tapahtumatiimi ja hyvinvointitiimi, jotka rekrytoidaan keväällä.

Kysy tehtävästä lisää tapahtumat@jamko.fi