Hae mukaan perheellisten opiskelijoiden nettiryhmään!

Opiskelu ja perhe -nettiryhmä 3.10. – 28.10.2016

Tuntuuko opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen joskus haastavalta? Millaiset asiat kuormittavat? Mistä saat voimia ja hyvää mieltä? Kaipaatko tukea arjessa jaksamiseen? Entä haluatko jakaa kokemuksiasi ja löytää uusia ratkaisuja?

Tule mukaan Opiskelu ja perhe -nettiryhmään juttelemaan näistä aiheista yhdessä toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmässä voit keskustella perheen ja opiskelun yhdistämiseen liittyvistä haasteista sekä löytää niihin uusia välineitä, näkökulmia ja ratkaisuja.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille perheellisille opiskelijoille. Se toteutetaan suojatussa ympäristössä, eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä. Ohjaajina toimivat Nyyti ry:n työntekijät. Mukana keskustelussa ovat myös asiantuntijat Väestöliitosta sekä Suomen ylioppilaskuntien liitosta (SYL).

Nyyti ry järjestää nettiryhmän yhdessä Väestöliiton Perheystävällisesti töissä -hankkeen sekä SYL:n kanssa ja se toteutetaan Perheaikaa.fi-sivustolla. Ryhmä on maksuton.

Nettiryhmä kestää neljä viikkoa. Ryhmä alkaa 3.10.2016 klo 12 ja päättyy 28.10.2016 klo 16.
Haku ryhmään on nyt käynnissä. Hakuaika on 7.9. – 22.9.2016. Ryhmään otetaan 40 osallistujaa. Valituille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Hakuohjeet ja -lomakkeen löydät alta.
Ryhmään haetaan netissä täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake. Ilmoittautumista varten tarvitset nimimerkin, joka luodaan rekisteröitymällä Perheaikaa.fi-palvelun käyttäjäksi. Ilmoita hakulomakkeessa sama nimimerkki, jonka olet luonut Perheaikaa.fi-palveluun. Keksi itsellesi mahdollisimman omaperäinen nimimerkki, jottei kävisi niin että sama nimimerkki olisi jollakin toisella. Lisää nimimerkin eteen OP (Opiskelu ja perhe) esim. näin: OP-Röllitär. Näin tunnistamme hakeneet muista Perheaikaa.fi-palveluun hakeneista.
1. Rekisteröidy Perheaikaa.fi:n käyttäjäksi ja luo itsellesi nimimerkki.
2. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake, jossa ilmoitat Perheaikaa.fi:ssa luomasi nimimerkin.
Lisätietoja: https://www.nyyti.fi/keskustele-netissa/nettiryhmat/

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista