Hae opiskelijaedustajaksi Rajakadun ja Dynamon kampusten yhteiseen ravintolatoimikuntaan

Rajakadun ja Dynamon kampuksille on tullut lukuvuoden alusta uusi ravintolatoimija Juvenes, joten JAMKO valitsee uudet ravintolatoimikunnan opiskelijajäsenet loppuvuodeksi. Ravintolatoimikuntaan valitaan kuusi henkilöä JAMKOn edustajiston kokouksessa 5.10. klo 17.00 etänä Zoomissa, lisätietoa osallistumisesta kokoukseen löytyy osoitteesta https://www.jamko.fi/opiskelijakunta/edustajisto/

Ennen kokousta hakijat voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksen tehtävään osoitteeseen epj(a)jamko.fi. Ehdokkaat myös esittäytyvät kokouksessa lyhyesti. Useamman hakijan ollessa kiinnostunut tehtävästä, henkilöt haastatellaan mikäli he ovat paikalla ja edustajisto valitsee henkilövaalillla kyseisen edustajan. Lisätietoja etäosallistumisesta, tehtävistä ja kokouksen kulusta antavat myös edustajiston puheenjohtajisto sekä toiminnanjohtaja.

Kaikki JAMKin tutkintoon johtavassa koulutuksessa olevat henkilöt voivat hakea tähän tehtävään.
Netissä sivulla https://www.jamko.fi/edunvalvonta/osallistu-ja-vaikuta/opiskelijaedustus-tyoryhmissa/

Ravintolatoimikunnassa edustajat osallistuvat ravintolatoimikunnan kokouksiin n. pari kertaa lukukaudessa ja tuovat opiskelijoiden näkökulmaa ravintolapalveluihin ja niiden laatuun, sekä osallistuvat mielipiteillään ravintolatoiminnan kehittämiseen. Uuteen ravintolatoimikuntaan valitaan kuusi opiskelijaedustajaa joiden toimikausi on yksi vuosi. Ensimmäisellä kerralla tämän vuoden loppuun ja mahdollisuus hakea uusille kausille.

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista