Ole mukana valitsemassa uusia toimijoita! Hae keskusvaalilautakuntaan!

Keskusvaalilautakunnan tehtävä on järjestää edustajistovaalit, joissa valitaan seuraavan vuoden JAMKOn edustajiston jäsenet sekä varajäsenet. Keskusvaalilautakunnan valitsee edustajisto seuraavassa kokouksessaan maanantaina 20.1.2020 klo 17 alkaen.

Keskusvaalilautakunnassa työskentelevät puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, kolme varsinaista jäsentä sekä kolme varajäsentä.

Mitä keskusvaalilautakunta tekee?

Edustajistovaalien järjestäminen alkaa keväällä tavoitteiden asettamisella, aikataulun ja markkinoinnin suunnittelulla. Keskusvaalilautakunta päättää vaalitavan ja miten ehdolleasettuminen sekä äänestäminen toteutetaan. Vaaleihin kuuluu myös yleensä teema, joka viestii opiskelijoille edustajiston työstä ja merkityksestä. Sloganeita on ollut mm. ”Sun ääni on meidän ääni”, ”Samassa veneessä”, ”Mitä saisi olla?” ja ”JAMKOn puuttuva palanen”. Slogania tukee visuaalinen materiaali, joka on yhtenäinen kaikessa vaaleihin liittyvässä viestinnässä.

Syksyllä Keskusvaalilautakunta varmistaa ehdolleasettumisen ja äänestyksen käytännön toimivuuden, järjestää asiamiesten koulutukset ja vaalipaneelit, pitää infoja potentiaalisille ehdokkaille ja tekee vaaleja näkyväksi mm. sosiaalisessa mediassa ja ständeillä. Keskusvaalilautakunta järjestää vaalit huipentavat vaalivalvojaiset. Lisäksi keskusvaalilautakunta huolehtii sekä vaalipaneelien että vaalivalvojaisten striimauksen.

Mitä toivomme sinulta:

– Sinun tulee olla JAMKOn jäsen
– Et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tietoa vaaleista
– Haluat edistää edustajiston näkyvyyttä sekä opiskelijakunnan ja jäsenien etuja
– Tykkäät tapahtumien järjestämisestä
– Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä ryhmässä
– Tuot mielipiteesi esiin ja hyödynnät omaa osaamistasi rohkeasti
– Olet halukas oppimaan uutta

Miksi lähteä mukaan?

– Saat kokemusta opiskeluajan vaikuttamistyöstä ja demokraattisesta päätöksenteosta
– Saat kokemusta opiskelijakunnan roolista ammattikorkeakouluyhteisössä
– Saat uusia kontakteja oman koulutusalan ulkopuolelta
– Halutessasi todistuksen työskentelystä ja vaikuttavan merkinnän CV:hen
– Saat arvokasta kokemusta tapahtumanjärjestämisestä

Hae!

Hae keskusvaalilautakuntaan laittamalla lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen epj@jamko.fi 19.1.2020 mennessä tai tulemalla paikanpäälle edustajiston kokoukseen maanantaina 20.1.2020 klo 17 alkaen Rajakadulla tilassa F306.

Lisätietoa: Edustajiston puheenjohtaja Lassi Halkosaari, epj@jamko.fi tai edellisen keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Teemu Oja-Lipasti, teemu@finnruns.com.

Edellinen artikkeli

Viikkotiedote, viikko 3

Seuraava artikkeli

Viikkokatsaus, viikko 4

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista