Frank appiin tulossa päivitys 1.10. – toimi näin!

Frank Appiin on tulossa tärkeä tietoturvapäivitys sunnuntaina 1.10. Siitä johtuen saatat kokea tilapäisiä ongelmia digikortin käytössä. Päivityksen asennuksen jälkeen sinun täytyy uudelleenkirjautua Appiin. Appin käyttöön saattaa tulla myös tilapäinen käyttökatko.
Toimi näin:
  1. Käy sunnuntaina lataamassa Frank Appin uusi päivitys App Storesta tai Google Playsta. Jos puhelimesi asentaa päivitykset automaattisesti, varmistathan, että uusi päivitys on asentunut.
  2. Kirjaudu uudestaan sisään Frank Appiin ja tunnistaudu puhelinnumerollasi. Uudelleenkirjautuminen onnistuu noin 2 minuutissa. Digikortissa oleva kuva ja opiskelijuutta koskevat tietosi säilyvät entisellään.
  3. Muovinen opiskelijakortti kannattaa pitää sitä sunnuntaina varmuuden vuoksi mukana mahdollisen käyttökatkon varalta. Jos käytössäsi on vain digikortti, otathan kortista ja läsnäolotiedoista kuvakaappaukset varmuuden vuoksi, mikäli esim. matkustat junalla.
Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa päivityksestä johtuen jo etukäteen! Uusimmat tiedot päivityksen etenemisestä löydät osoitteesta frank.fi/update.

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista