Tursajaiset 2018

Vuoden isoimmat ja vauhdikkaimmat bileet ovat täällä! Spottivalot ovat kohdistettu punaiselle matolle, Tursajaiset 2018 ovat saapuneet kaupunkiin. Arkiharmauden keskellä näyttämön täyttää kaikki elokuvamaailman värikkäät hahmot ja tähdet tursaiden muodossa. Ravista arjen harmaus harteiltasi, pukeudu lempihahmoosi ja uppoudu elokuvien maailmaan torstaina 13.9.. Saavu siis Rajakadun pääkampukselle lähtöalueelle klo 14:00, jolloin alkaa rannekkeenvaihto ja valmistautuminen starttiin. Lähtö alkaa heti klo 15:00 joten saavu paikalle hyvissä ajoin!

Tursajaisissa uudet opiskelijat kiertävät tutoreiden johdolla ympäri kaupunkia suorittaen erilaisia rasteja, joita isännöivät mahtavat koulutusalajärjestömme, Korkeakoululiikunta KKL ja HUMAKO. Parhaiten suoriutuneet palkitaan illalla Brassa hulppeilla palkinnoilla, joista kuulette lisää! Jokaisessa ryhmässä on kaksi opiskelijaa per koulutusala, yhteensä siis 10 henkilöä per ryhmä. Kun rasteista on suoriuduttu, siirrytään Brahan nauttimaan jatkoista. Bran ovet aukeavat tursajaisväelle klo 20, muille klo 22.

Pukeutuminenhan on Tursajaisissa puolet huvista ja vain mielikuvitus on rajana. Lipun ostajat saavat myös alennuksen Karnevaalikauppa Aprilliin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

LIPUNMYYNTI KÄYNNISSÄ!

Tursajaisrannekkeen hinta on 10€. Rannekkeella pääsy jatkobileisiin on ilmainen, rannekkeettomille JAMKOn jäsenille 3€ ja muille 5€. Lipunmyynti JAMKOn toimistolla, JAMKO Caféssa, jäsenpalvelupisteillä sekä osoitteessa Bailataan.fi

Kuten Ben-setäkin sanoi, suurten voimien mukana tulee suuri vastuu. Muistathan siis vielä muutaman muistisäännön tapahtuman aikana.

  1. Ei alkoholia koulun alueella!
  2. Jätä kaikki aseiden näköiset ja kaltaiset esineet (pyssyt, miekat, kirveet jne.) pois puvustasi.
  3. Ei lasipulloja tapahtuman aikana
  4. Hätätilanteessa soita 112
  5. Muista syödä välillä

Lisätietoja: tutor(a)jamko.fi ja kvtutor(a)jamko.fi

Seuraa viimeisimpiä päivityksiä Facebookissa

Info

Koska? Torstaina
13.9.2018
14:00

Muut tapahtumat