Tursajaiset 2016

Uusien opiskelijoiden suurtapahtuma JAMKOn Tursajaiset tulee taas. Tänä vuonna meininki tulee olemaan toiselta planeetalta kun teemana on AVARUUS. Saavu tapahtumapäivänä torstaina 15.9. Rajakadun F-siiven parkkipaikalle viimeistään klo 14.30, herätä sisäinen jediritarisi ja tule tekemään Tursajaisista unohtumattomat!

Tursajaisissa uudet opiskelijat kilpailevat toisiaan vastaan monialaisissa joukkueissa kierrellen pitkin kaupunkia tutoreiden johdolla ja kilpaillen rasteilla, joita upeat koulutusalajärjestömme, KOOLS sekä HUMAKO järjestävät. Joukkueessa on kaksi opiskelijaa per koulutusala, eli yhteensä 10 henkeä/joukkue. Rastikierroksen jälkeen on aika siirtyä jatkobileisiin Bra2seen, jossa myös rasteilla parhaiten suoriutuneet joukkueet palkitaan. Hyvää fiilistä ja tiimihenkeä ei myöskään jätetä huomiotta! Yökerhon ovet aukeavat tursajaisrannekkeen omistaville klo 20 ja muulle bilekansalle klo 21.

Pukeutuminenhan on Tursajaisissa puolet huvista ja vain mielikuvitus on rajana. Rannekkeen ostajat saavat myös alennuskupongin Karnevaalikauppa Aprilliin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tursajaisrannekkeen hinta on 10€. Rannekkeella pääsy jatkobileisiin on ilmainen, rannekettomille JAMKOn jäsenille 4€ ja muille 6€. Lipunmyynti JAMKOn toimistolla, jäsenpalvelupisteillä sekä JAMKO Caféssa. Voit myös ostaa lipun sähköisesti ja vaihtaa sen rannekkeeseen tapahtumapäivänä lähtöalueella.

OSTA SÄHKÖINEN LIPPU

 

Muistathan vielä muutaman muistisäännön tapahtuman aikana.

  1. Ei alkoholia koulun alueella!
  2. Ei lasipulloja tapahtuman aikana
  3. Hätätilanteessa soita 112
  4. Muista syödä välillä

Lisätiedot: tutor(a)jamko.fi tai kvtutor(a)jamko.fi.

Tapahtuma Facebookissa

 

Info

Missä? Jyväskylän keskusta
Koska? Torstaina
15.9.2016
Hinta? 10€

Muut tapahtumat