Tursajaiset 2017

Vuoden nextimmän levelin bileet ovat täällä! Tursajaiset 2017 saapuu räjäyttämään joka ikisen sienen Super Marion viemäreistä, kun uudet tursaat saapuvat suoraan videopelien todellisuuteen. Nyt jokainen oman elämänsä Sims tai Tetrispalikka saapuu Rajakadulle torstaina 14.9. Lähtöalueen rannekkeenvaihto alkaa klo 14.00 ja lähtö startataan heti klo 15.00. Saavu siis hyvissä ajoin paikalle. Haasta siis itsesi ja lähde mukaan ylittämään rajasi todellisessa elämän pelissä. LIFE IS A GAME!!

Tursajaisissa uudet opiskelijat kiertävät tutoreiden johdolla ympäri kaupunkia suorittaen erilaisia rasteja, joita isännöivät upeat koulutusalajärjestömme, Korkeakoululiikunta KKL ja HUMAKO. Parhaiten suoriutuneet palkitaan illalla Brassa hulppeilla palkinnoilla, joista kuulette lisää! Jokaisessa ryhmässä on kaksi opiskelijaa per koulutusala, yhteensä siis 10 henkilöä per ryhmä. Kun rasteista on suoriuduttu, siirrytään Brahan nauttimaan jatkoista. Bran ovet aukeavat tursajaisväelle klo 20, muille klo 22.

Pukeutuminenhan on Tursajaisissa puolet huvista ja vain mielikuvitus on rajana. Rannekkeen ostajat saavat myös alennuskupongin Karnevaalikauppa Aprilliin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tursajaisrannekkeen hinta on 10€. Rannekkeella pääsy jatkobileisiin on ilmainen, rannekkeettomille JAMKOn jäsenille 3€ ja muille 5€. Lipunmyynti alkaa maanantaina 21.8. JAMKOn toimistolla, JAMKO Caféssa, jäsenpalvelupisteillä sekä osoitteessa Bailataan.fi

Muistathan vielä muutaman muistisäännön tapahtuman aikana.

  1. Ei alkoholia koulun alueella!
  2. Ei lasipulloja tapahtuman aikana
  3. Hätätilanteessa soita 112
  4. Muista syödä välillä

Lisätietoja: tutor(a)jamko.fi ja kvtutor(a)jamko.fi

Seuraa viimeisimpiä päivityksiä Facebookissa

Info

Koska? Torstaina
14.9.2017
Hinta? 10€

Muut tapahtumat