Timetravelsin matka Saariselälle

Haluatko rastittaa Lapin reissun pois bucket-listalta?

Lähde JAMKOn mukaan, kun suuntaamme kauas napapiirin taakse kokemaan aitoa suomalaista talvea Euroopan pohjoisimpaan hiihtokeskukseen Saariselälle.

Vieraile aidon Joulupukin luona Rovaniemellä Joulupukin maassa, ota selfie porojen kanssa, nauti kauniista arktisista maisemista ja jos olet onnekas, saatat nähdä lumoavia revontulia! Tarjolla on myös laaja valikoima talviurheilulajeja, joita voit kokeilla – kaikkea seikkailullisesta lumikenkäkävelyistä ja hiihtämisestä huskyajeluun ja jopa uintiin Jäämeressä. Ryhmä majoittuu tunnelmallisiin mökkeihin Kaunispää-vuoren rinteellä, joka on täydellinen paikka revontulien tarkkailuun!

Mistä voit varata matkan?

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä

Jos lisäät itsesi odotuslistalle, saat sähköpostia, kun matka on avattu myyntiin. Muista, että jonotuslistalle merkitseminen ei takaa paikkaa matkalle!

Paikkoja matkalle on rajoitetusti ja ne voidaan myydä loppuun lähes hetkessä, joten älä epäröi ja liity mukaan tälle unohtumattomalle matkalle Pohjois-Lappiin!

Matkan hinta on alkaen 389 €. Early bird -alennus päättyy 1.2.!

JAMKOn jäsenet saavat 30€ lisäalennuksen.

Kysymykset ja muut tiedot saat Timetravelsin asiakaspalvelusta osoitteesta customerservice@timetravels.fi tai puhelimitse 010 421 8990. Puhelun hinta on 0,09 €/puhelu + 0,17 €/min + ulkomaanpuhelumaksu (Suomen ulkopuolelta soitettaessa).

Info

Koska? Lauantaina
24.2.202429.2.2024

Muut tapahtumat