Timetravels Matkat – Lappi, Vasatokka

Haluatko ultimaattisen suomalaisen kokemuksen? Lähde pohjoiseen Suomen Lappiin!

Liity matkaamme kun lähdemme 300 kilometriä Napapiirin yli Lapin erämaan sydämeen, Vasatokkaan! Näe uskomattomia asioita, nauti monipuolisesta talvisesta tekemisestä lumessa ja saunassa, opi pohjoisesta elämästä ja kulttuurista ja ennenkaikkea, tapaa Joulupukki ja poroja! Jos uskallusta riittää, voit myös uida Pohjoisessa jäämeressä. 

Tule nauttimaan puhtaasta luonnosta Lapissa, joka on täydellinen paikka myös nähdä revontulet!

Kiinnostuitko?

Matkan myynti aukeaa myöhemmin. Jos sinua kiinnostaa tapahtuman sisältö ja siihen ilmoittautuminen, lisää tietoa voit saada tästä linkistä:

https://www.timetravels.com/student-trips/finland/student-unions-finland/jamko.html

Jos lisäät itsesi matkan odotuslistalle, saat sähköpostin kun matkan myynti aukeaa. Muista kuitenkin, että odotuslistaan kirjautuminen ei takaa paikkaa matkalla! Paikat tälle matkalle ovat rajoitetut ja voivat myydä loppuun hyvinkin nopeasti, joten älä epäröi osallistumistasi ja liity mukaamme tälle ikimuistoiselle matkalle!

Hinta matkalle määräytyy myöhemmin. 

Kysymyksiä ja informaatiota varten ole yhteydessä Timetravels asiakaspalveluun Helpdeskin kautta, sähköpostilla osoitteeseen customerservice@timetravels.fi tai puhelimella numeroon +358 10 421 8990 toimiston aukioloaikojen puitteissa (Maanantai – Perjantai 10.00 – 16.00). Puhelun hinta on 0,09 €/puhelu + 0,17 €/min + kansainvälisen puhelun veloitus (Suomen ulkopuolelta tuleviin puheluihin).

Info

Koska? Lauantaina
30.11.20245.12.2024

Muut tapahtumat