Tiistaiklubi

Miksei aina voi olla Tiistai? Tiistaiklubi on kerran kuussa järjestettävä, leppoisa tapahtuma, jossa vietetään aikaa hyvällä porukalla toiminnan parissa. Kaikki ovat tervetulleita niin yksin kuin ystävienkin kera. Joka kerralla on luvassa hauskaa ohjelmaa ja yhdessäoloa. Tiistaiklubit ovat päihteettömiä.

TIISTAIKLUBI GOES JUMP PARK 11.4. klo: 17-19

Päästä sisäinen lapsesi valloilleen ja lähde JAMKOn kanssa Jump Parkin sisäliikuntamaailmaan pomppimaan trampoliineilla! Mukaan pääsee 20 nopeinta opiskelijaa. Hintakaan ei päätä huimaa sillä JAMKOn jäsenet pääsevät osallistumaan hintaan 4,50 € ja ei jäsenille hinta on 8,50€, eli liikuttavan halpaa! Ensimmäinen tunti luvassa ohjattua toimintaa ja jälkimmäisen tunnin saa kokeilla vapaasti taitojaan. Lähde siis kokeilemaan huikean hauskaa liikuntamuotoa! (Normaali hinta 2h=18€).

Tapahtumasta saa myös Liikunta-merkinnän tursaspassiin eli passit matkaan.

Osta liput

Lipunmyynti sulkeutuu 9.4. Jäsenlipun ostaessasi valmistauduthan todistamaan jäsenyytesi paikan päällä eli voimassa oleva opiskelijakortti mukaan.

SAAPUMISOHJE:

Jump Park sijaitsee Seppälänkankaalla osoitteessa Yritystie 5, noin kuuden kilometrin päästä Jyväskylän keskustasta. Paikalle pääsee kätevästi sekä omalla autolla (ilmainen pysäköinti) että bussilla. Tutustu bussiaikatauluihin tarkemmin täältä.

vapaa-aika(a)jamko.fi tai ic(a)jamko.fi

Seuraa tapahtumia Facebookissa

Info

Koska? Tiistaina
11.4.2017

Muut tapahtumat