SUP-lautailun lajikokeilu

Tervetuloa kokeilemaan hittilajia SUP-lautailua Tuomiojärven rantaan opiskelijaystävälliseen hintaan!

SUP-lautailu on Hawaiilta alkunsa saanut surffauksen kantamuoto. SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla. ”Suppailu” on erinomaista liikuntaa koko vartalolle, ja se kehittää niin kuntoa, lihaskestävyyttä kuin tasapainoakin. SUP-lautailu sopii kaikenlaisille ja kaiken tasoisille liikkujille, ja mahdollisista ennakko-oletuksista huolimatta laudalla on helppo pysyä. Lue lisää lajista Suomen Purjelautaliiton sivuilta.

Lajikokeiluja järjestetään neljä, joista jokaiseen mahtuu 9 osallistujaa. Ajankohdat ovat 14.9. klo 15-17 tai 17-19 sekä 15.9. klo 15-17 tai 17-19. Ilmoittautumisessa sinun tulee valita ajankohdista yksi.

Lajikokeilun hinta on 10 euroa, ja se sisältää alan ammattilaisen ohjauksen koko kokeilun ajan, tarvittavat välineet sekä lopuksi saunan. Hinta on erittäin edullinen; vertailun vuoksi kerrottakoon, että vastaavanlainen kahden tunnin setti ilman saunaa voi maksaa 50 euroa henkilöltä. Maksuohjeet saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Lajikokeilu on tarkoitettu vain JAMKOn jäsenille, ja vain yksi kerta/jäsen. Ilmoittautuminen on sitova! Kokeilu järjestetään yhteistyössä Meloiloa ry:n ja Tavinsulan kanssa.

Tervetuloa suppailemaan ja nauttimaan Jyväskylän luonnosta!

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja: liikunta@jamko.fi

Info

Koska? Maanantaina
14.9.2015

Muut tapahtumat