Pikkujoulukauden avajaiset

Joulu on aivan nurkan takana ja Korvatunturilla jo kova tohina käynnissä. Se ei kuitenkaan estä Joulupukkia livahtamasta tonttujen kanssa pikku illanviettoon Brahan. Muorilta salaa tietenkin! Ja kaikkihan tietää, että kun tontut juhlii, niin siinä on pedot irti!

Hyppää siis mukaan Santa’s Speak Easyyn eli Pukin salakapakkaan ja 1920-luvun tunnelmaan. Paljasta sisäinen gangsterisi tai vedä tonttulakki päähän. Kaiva höyhenpuuhkasi kaapista ja laita tukka laineille. Mutta muista, että näistä juhlista ei sitten Muorille puhuta… JAMKOn pikkujoulukauden avajaisissa siis luvassa opiskelijaystävällisiä juomia, ikimuistoista viihdettä ja tietysti Joulupukki, joka jakaa lahjat niin kilteille kuin tuhmillekin!

Ennakkoliput: JAMKOn toimistolta, JAMKO Cafésta sekä kampuksien myyntipisteiltä 3€ JAMKOn kortilla. Ovelta JAMKOn jäsenille 4€, muille 6€

Ennakkolippuja näihin bileisiin saatavilla myös kampuksilta. Myyntipisteet päivystävät puolen päivän tienoilla ja vastaanottavat vain käteistä. Lippuja myös normaalisti JAMKOn toimistolta ja JAMKO Cafésta.

Pitkäkatu, ruokalan tienoilla:
Tiistait 3.11. ja 10.11.

Rajakatu, ruokalan edessä:
Keskiviikot 4.11. ja 11.11.

Dynamo, ruokalan edessä:
Torstait 5.11. ja 12.11.

Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja: vapaa-aika(a)jamko.fi

Info

Koska? Torstaina
12.11.2015
22:00
Hinta? 3€/4€/6€

Muut tapahtumat