Liikunta-appro

Tarjolla liikunnallisia tutkintoja approbaturista tohtoriin!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta yhdessä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan kanssa järjestävät tiistaina ja keskiviikkona 9.-10.10. Liikunta-appron, jossa opiskelijat keräävät suoritusmerkintöjä appropassiin osallistumalla lukuisten liikuntaseurojen ja -yritysten järjestämiin liikuntakokeiluihin Jyväskylässä. Opiskelijoiden on mahdollista päästä kokeilemaan eri yhteistyökumppaniemme tarjoamia liikuntatunteja appron molempina päivinä – ja valinnanvaraa riittää, sillä mukana olevat yhteistyökumppanit tarjoavat opiskelijoille päivän aikana lähes 20 erilaista lajikokeilua!

Liikunta-appro huipentuu tänä vuonna yhteiseen lopputapahtumaan Seminaarinmäen U2-liikuntahallissa, jossa tarkoituksena on tehdä lajikokeilujen epävirallinen Suomen ennätys. Ennätysyrityksessä osallistujat suorittavat Intersport keskustan kanssa yhteistyössä luotuja pieniä lajikokeilupisteitä, ja uusi ennätys on se, kuinka monta lajikokeilupistettä osallistujat ovat ehtineet aikarajan puitteissa yhteensä suorittamaan. Tule siis mukaan tekemään uutta ennätystä, ja haastamaan itsesi monissa eri lajeissa sekä osallistumaan palkintojen arvontaan. Ennätystä tehdään klo 19.30-20.30, mutta U2 ovet aukeavat haalamerkkien lunastamista varten jo klo 19.00 ja ovat auki aina klo 21.00 asti.

Liikunta-appron passi
Appropassin hinta on 5€ ja passien myynti alkaa maanantaina 17.9. JAMKOn toimistolla Rajakadulla, jäsenpalvelupisteillä sekä JAMKO Caféssa. Lisäksi myyntiä on JYYn keskustoimistolla Ilokivellä, ja 20.9. International day of University Sport tapahtumassa L-rakennuksella klo 14-16.

Lajikokeilujen suoritusmäärät arvosanoittain Liikunta-approssa:
Approbatur = 1-2 suoritusmerkintää
Cum Laude = 3-4 suoritusmerkintää
Laudatur = 5-6 suoritusmerkintää
Tohtori = 7- tai enemmän suoritusmerkintää

Liikunta-appron ohjelma

Lisätietoja: hyvinvointi@jamko.fi

Info

Koska? Tiistaina
9.10.201810.10.2018

Muut tapahtumat