JAMKOBum!

JAMKOn uusi tapahtumakonsepti JAMKOBum! nähdään tulevana keväänä Freetimessä! Leikkimielisessä musiikkivisailussa kisaillaan biisien tunnistamisessa vihjeiden perusteella. Tässä kisassa ei ole sävelkorvalla merkitystä, sillä JAMKOn visailuversiossa kovimmat tenorit peittää pianosävellyksen sijaan DJn droppaamat biitit.

Illan kisailuun osallistujat koostuvat neljästä joukkueesta, jossa kussakin on tiimivetäjä hupitiimistä. Ilta alkaa kilpailujoukkueiden arvonnalla, joka suoritetaan paikanpäällä – tulkaa siis 4 hengen joukkueissa paikalle ja pyytäkää myös kaverinne kannustamaan, sillä tässä myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa palkintoja! Illan päätteeksi kaikki joukkueet palkitaan ja voittajajoukkuetta muistetaan astetta spesiaalimmalla palkinnolla.

JAMKOBum! järjestetään kerran kuussa keskiviikkoisin Freetimessä klo 19:30-22:00. Kisojen teemat jaetaan Suomihitteihin ja sekä kansainvälisiin listaykkösiin. Suomi-illoissa testataan onko parhaimpien kotimaisten lemppareiden sanat jääneet päähän, kun taas Hits of the World – illoissa katsotaan onko maailman suurimpien hittien lyriikat jääneet pysyvästi muistijälkeen!

  • 7.2. Suomihitit
  • 7.3. Hits of the world
  • 4.4. Suomihitit

Lisätietoja: vapaa-aika@jamko.fi

Info

Koska? Keskiviikkona
7.3.2018
19:30

Muut tapahtumat