IC Burger & Party Night

IC:n kansainväliset Burger & Party Nightit järjestetään kaksi kertaa lukukaudessa ja ne muodostuvat IC Burger Nightin tietovisailusta ja upeista tarjouksista Revolutionissa sekä villiäkin villeimmistä iltabileistä Freetimessa! Nämä bileet on tarkoitettu kaikille, niin kansainvälisille kuin suomalaisillekin opiskelijoille ja heidän kavereilleen, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisestä meiningistä, uusista ystävistä ympäri maailmaa ja ennen kaikkea hyvistä bileistä!

Ilta alkaa kello 20:00 Revolutionissa, jossa on tarjolla 7 euron IC burger ateria, sisältäen alkunachot. Luvassa myös muita upeita tarjouksia! Ateriaa nauttiessasi sinulla on mahdollisuus osallistua IC Tietovisaan joko yksin tai pienessä ryhmässä. Ensimmäisen Burger & Party Nightin teema on urheilu, joten muista pukeutua teeman mukaan ja treenaa älynystyrät kuntoon urheilullisista aiheista!

Bileet alkavat Freetimessä kello 22:00. Freetimen narikka on ilmainen kello 20-22, joten viethän takkisi narikkaan ennen Revolutioniin menoa. Illan bileissä luvassa hauskoja kilpailuja ja upeita palkintoja liittyen teemoihin, jotka paljastetaan tapahtumapaikalla!

Kevään IC Burger & Party Nightit järjestetään 28.1. ja 22.4.

Lisätietoja: ic(a)jamko.fi

Info

Missä? Revolution & Freetime
Koska? Keskiviikkona
28.1.2015
Hinta? Vapaa pääsy

Muut tapahtumat