Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimi on tarkoitettu kaikille opiskelijoiden asioista kiinnostuneille, toimitpa koulutusalajärjestöaktiivina, tai haluat vain antaa äänesi koulutuksen parantamiseksi tai saada tietää ajankohtaisista asioista enemmän. Tiimissä pureudutaan koulutukseen ja opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviin ajankohtaisiin aiheisiin. Vuoden mittaan aiheina ovat varmasti terveydenhuolto, JAMKin koulutuksen laatu ja sen kehittäminen. Tuo mukanasi koulutusalasi tuoreet kuulumiset ja opiskelijoita askarruttavat asiat. Mitään ennakkotietoja et kuitenkaan välttämättä tarvitse, olet tervetullut vaikka vain kuuntelemaan ajankohtaisuuksia. Tiimejä vetävät JAMKOn koulutuspoliittinen vastaava Niki Niemelä ja sosiaalipoliittinen vastaava Elisa Vikman.

Syksyn ensimmäinen edunvalvontatiimi järjestetään tiistaina 22.9. kello 16:30-18:30 hybriditoteutuksella. Voit siis osallistua joko etänä tai tulla paikan päälle Rajakadulle. Kampuksella kokoonnumme Rajakabinetissa tilassa D110, jonka löydät Café Curven vierestä.

Tällä kertaa aiheina ovat ajankohtaiset edustajistovaalit ja jäsentemme palvelut. Tule kuulemaan kaikki mitä olet aina halunnut tietää edustajiston toiminnasta ja kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä. Lisäksi keskustelemme pitäisikö edunvalvonnan toiminnot, kuten neuvonta ja tukipalvelut siirtää vain jäsenien hyödynnettäväksi. Tule kertomaan omat näkökulmasi tai vain seuraamaan keskustelua!

Kysyttävää? kopo(a)jamko.fi tai sopo(a)jamko.fi

Info

Koska? Tiistaina
22.9.2020

Muut tapahtumat