Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimi on kaikille avoin kuukausittainen tapahtuma, jossa yhteisistä asioista kiinnostuneet opiskelijat keskustelevat koulutukseen ja opiskelijaelämään liittyvistä ajankohtaisista aiheista niin JAMKissa kuin kansallisellakin tasolla. Koulutusalajärjestöaktiivit voivat halutessaan tuoda tiimiin oman koulutusalansa kuulumisia ja aiheita, joita tiimissä voidaan käsitellä luottamuksellisesti ja tarjota niiden selvittämiseen tukea. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla opiskelija-aktiivi tai tietää jo valmiiksi aiheista osallistuaksesi, kiinnostus opiskelijoiden yhteisiin asioihin riittää.

Syksyn edunvalvontatiimit järjestetään eri kampuksilla kolme kertaa syksyn aikana klo 17.00 – 19.00. Tiimejä vetävät edunvalvontasektorin sosiaalipoliittinen vastaava Mari Pynssi ja koulutuspoliittinen vastaava Aleksi Huttunen.

Syksyn ensimmäisen Edunvalvontatiimin aiheena on vaikuttaminen.

Illan aikana tutustumme opiskelijoiden vaikuttamismahdollisuuksiin JAMKissa, mutta myös kuntatasolla. Tiimiin saapuvat kuntavaikuttamisen asiantuntijapuhujiksi Jyväskylän kaupunginvaltuuston valtuutetut Jaakko Selin, Taimo Halme sekä Arto Lampila.

Seuraavat edunvalvontatiimit

  • 24.10. klo 17-19 Musiikin kampus, tila tarkentuu myöhemmin
  • 4.12. klo 17-19 Dynamon kampus, tila tarkentuu myöhemmin

Edunvalvontatiimistä saat leiman myös tursaspassiin!

Lisätietoja

JAMKO:n nettisivut: https://www.jamko.fi/edunvalvonta/osallistu-ja-vaikuta/
Mari Pynssi, hallituksen jäsen, sosiaalipolitiikka, sopo(a)jamko.fi
Aleksi Huttunen, hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka, kopo(a)jamko.fi

Info

Missä? Rajakatu, JAMKO Café
Koska? Tiistaina
19.9.2017
17:00

Muut tapahtumat