Burger & Party Night: Summer Olympics

JAMKOn Burgerillat tarjoavat mahdollisuuden tavata rennoissa merkeissä hyvän seuran ja ehdottomasti opiskelijahintaisen herkuttelun merkeissä noin kerran kuussa.  Revolution tarjoaa herkullisia burgeraterioita  opiskelijahintaan 8 euroa, hinta sisältää nachot ja dipin klo 20.00 alkaen. Burgeretuun tarvitset JAMKOn opiskelijakortin. Illan aikana Revolutionissa on myös muita opiskelijahintaisia tarjouksia. Lukukauden ensimmäisessä ja viimeisessä burgerillassa on mahdollista osallistua tiimin kanssa mahtavaan tietokilpailuun yksin tai neljän hengen ryhmässä.

  • 20/1/2016        JAMKO Burger & Party night : Hollywood
  • 17/02/2016      JAMKO Burger night
  • 16/03/2016      JAMKO Burger night
  • 27/04/2016      JAMKO Burger & Party night : Summer Olympics

Ensimmäinen ja viimeinen burgerilta ovat teemallisia Burger&Party Nighteja, jolloin ilta jatkuu Freetimessä huikeilla jatkoilla! Freetimessä on ohjelmassa hauskoja kilpailuita ja tietovisan voittajien julkistaminen. Iltoihin kuuluu tietenkin myös pukeutuminen teeman mukaan! Kevään viimeinen ilta 27.4. on Summer Olympics -ilta, teemana olympialaiset. Siellä kaikki voivat voittaa kultaa!

Näihin bileisiin ovat tervetulleita kaikki kansainvälisestä meiningistä ja hauskanpidosta kiinnostuneet opiskelijat! Freetime aukeaa klo 21.00.Party Nighteissa myös Freetimen narikka on ilmainen klo 21-22.00.

Seuraa uusimmat päivitykset Facebookista.

Lisätietoja: ic(a)jamko.fi

Info

Missä? Revolution&Freetime
Koska? Keskiviikkona
27.4.2016
20:00

Muut tapahtumat