JAMKOn ja SAMOn hankekoordinaattoriksi valittu Eveliina Koskela.

Eveliina Koskela JAMKOn ja SAMOn hankekoordinaattoriksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO ovat valinneet Eveliina Koskelan yhteiseksi hankekoordinaattoriksi.

Eveliina tulee työskentelemään JAMKin, SeAMKin, JAMKOn ja SAMOn yhteisessä, OKM:n rahoittamassa opiskelijahyvinvoinnin kehittämishankkeessa. Tehtävänä on kehittää JAMKOn ja SAMOn tutortoimintaa luomalla uusia toimintakonsepteja, verkkoratkaisuja ja koulutusmateriaaleja, vahvistamalla tutoreiden osaamista, jaksamista ja motivaatiota sekä tehostamalla tutortoiminnan vaikuttavuutta. Tavoitteena on myös yhtenäistää opiskelijakuntien tutortoimintaa.

Eveliina Koskela on 25-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri (Utrecht University) ja valtiotieteiden
kandidaatti (Helsingin yliopisto). Eveliinalla on opiskelujen, työn ja harrastustoiminnan kautta vankka
kokemus nuorten ja opiskelijoiden yhteisöllisyyteen, uupumiseen ja syrjäytymiseen liittyvistä teemoista ja näihin liittyvien ratkaisujen kehittämisestä, kansainvälistä kokemusta ja erinomainen kielitaito. Eveliina
vakuutti haastattelussa rekrytointiryhmämme persoonallaan sekä analyyttisellä ja selkeällä otteella OHKE-hankkeemme toimintakokonaisuuteen.

Eveliina aloittaa työt 15.4.2021 ja tehtävä on vuoden mittainen. Hanketeknisistä syistä työnantajana toimii JAMKO, mutta Eveliinan toiveesta ensisijainen työpiste tulee olemaan SAMOn toimistolla. Työtä tehdään tasapuolisesti molemmille opiskelijakunnille ja koko hanketiimille.

Lämpimät onnittelut ja tervetuloa mukaan tiimiin, Eveliina!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista