Edustajistovaalit 2023 – Opiskelijat, yhdistetään voimamme!

Opiskelijakunnassa suurinta päätäntävaltaa käyttävät opiskelijat. Jamkin opiskelijoista valittava edustajisto päättää mm. opiskelijakunnan jäsenmaksun suuruudesta ja JAMKOn isoimmista linjoista, eli miten me hoidamme opiskelijoiden asioita Jamkissa. Edustajistotyöskentely perustuu jokaisen jäsenen kokemukseen opiskelijana, ja jokainen tietää varmasti mikä opiskelussa tai arjessa toimii ja mikä ei, ja mihin JAMKOn kannattaa suunnata voimavaroja. Tänä vuonna vaalien teema on “United Students of Jamk”, jolla kannustetaan vaikuttamaan kaikkien opiskelijoiden yhteisiin asioihin.

Ehdolleasettuminen alkaa 31.8.  ja jatkuu 21.9 saakka. Ehdolle voivat asettua kaikki JAMKOn jäseneksi lukuvuodelle 2023 – 2024 liittyneet Jamkin opiskelijat. Ehdokas liittyä vaaliliittoon, eli tavallisimmin koulutusalajärjestön tai jonkin poliittisen opiskelijajärjestön muodostamaan ryhmään, jonka saamat äänet parantavat sinunkin mahdollisuuksiasi päästä läpi. Muodostettujen vaaliliittojen vaaliasiahenkilöt avustavat tarvittaessa vaaliasioissa. Ehdolle voi asettua myös sitoutumattomana. Ehdolle voi asettua sähköisellä lomakkeella JAMKOn nettisivujen kautta ja sieltä löydät myös vaaliasiahenkilöiden ja muodostettujen vaaliliittojen yhteystiedot, sitä mukaa kun ne on muodostettu ja sähköisesti JAMKOlle ilmoitettu. Tarvittavan lomakkeen ja vaaliliittojen yhteystiedot löytyvät JAMKOn vaalisivuilta ehdolleasettumisajan alkaessa.

Sivuilta löytyvät myös tiedot ja sähköiset lomakkeet vaaliliiton muodostamiseen 31.8. alkaen. Suora linkki kaikkiin lomakkeisiin tässä

Äänestys alkaa 30.10. ja vaalien tulokset julkaistaan vaalivalvojaisissa 8.11.

Lisätietoja vaalikäytänteistä ja aikatauluista päivitetään JAMKOn vaalisivuille. Seuraa myös JAMKOn Instagramia ja Facebookia @studentunionjamko.

Voit laittaa myös viestiä: keskusvaalilautakunta(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista