Edustajistovaalien ehdolleasettumista jatketaan 11.10. asti

Haluatko sinä päättää, vai päättääkö joku muu puolestasi?

Keskusvaalilautakunnan päätöksellä JAMKOn edustajistovaalien ehdolleasettumisaikaa jatketaan 11.10. klo 15.00 saakka. Vielä ehdit siis asettua ehdolle ja lähteä mukaan opiskelijoita koskevaan päätöksentekoon!

JAMKOn edustajistossa pääset valvomaan JAMKin opiskelijoiden etuja ja tekemään suurimmat opiskelijakuntaa koskevat päätökset ja linjaukset. Opiskelijaelämän ytimessä vaikuttaminen avaa uusia ovia järjestötoimintaan ja mahdollistaa verkostoitumisen korkeakoulusektorin toimijoiden kanssa — lisäksi edustajistotoiminta näyttää hyvältä CV:ssä! Edustajistossa toimiminen ei viivästytä opintojasi tai täytä kalenteriasi, ja oman kiinnostuksesi mukaan pääset halutessasi osallistumaan myös esimerkiksi korkeakoulun työryhmiin.

Ehdokkaiksi voivat asettua JAMKOn jäseniksi lukuvuonna 2021-2022 liittyneet JAMKin opiskelijat. Tarvittavat lomakkeet ehdolle asettumiseen löytyvät sähköisenä JAMKOn vaalisivulta ja ne tulee lähettää ennen ehdolleasettumisajan päättymistä. Ne voidaan myös palauttaa paperisena JAMKOn toimiston ulkopuolelle vihreään postilaatikkoon. Ehdolle voi asettua sitoutumattomana tai liittyä vaaliliittoon tai halutessaan muodostaa oman vaaliliiton. Muodostettujen vaaliliittojen vaaliasiamiehet avustavat tarvittaessa vaaliasioissa ja asiakirjojen täyttämisessä.

Lisätietoja edustajistovaaleista ja ohjeet ehdolle asettumiseen: https://www.jamko.fi/vaalit/

Lisätietoja antaa myös Keskusvaalilautakunta, jonka tavoitat osoitteesta keskusvaalilautakunta(a)jamko.fi.

Seuraava artikkeli

JAMKOn matkat tulevat taas!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista