Edustajistovaalien äänestys on alkanut. Käytä ääntäsi 9.11. mennessä!

Edustajistovaalien äänestys on käynnissä ja sinä olet mukana päättämässä, ketkä Jamkin opiskelijoista päättävät kaikkien JAMKOn jäsenten asioista vuonna 2023.Ehdokkaisiin voi tutustua JAMKOn vaalisivuilla, sosiaalisessa mediassa, vaalipaneeleissa sekä vaalikoneessa. Ehdokkaita on yhteensä 38 kappaletta kahdeksassa eri vaaliliitossa.

Äänestys tapahtuu anonyymisti sähköisen linkin kautta. Se lähetetään jokaiselle, viimeistään 25.10. JAMKOn jäseneksi liittyneelle opiskelijalle siihen sähköpostiin, jolla on liittynyt JAMKOn jäseneksi. Kaudelle 2023 valitaan 21 varsinaista jäsentä, sekä heidän varajäsenensä äänestämällä 9.11. klo 15.00 mennessä.

Äänestämällä voi vaikuttaa kaikille opiskelijoille tärkeisiin asioihin. Edustajiston jäsen päättää esim. JAMKOn jäsenmaksun suuruudesta ja hallituksen toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle, lisäksi he vaikuttavat moniin opiskelijoiden arkeen liittyviin asioihin JAMKin työryhmissä. JAMKO kannustaa kaikkia opiskelijoita äänestämään ja näin vaikuttamaan asioihin, jotka korkeakouluyhteisössämme tärkeitä. Myös ehdokkaita ja vaaliliittoja kannustetaan aktiiviseen vaalityöhön.

Vaalitulokset julkaistaan vaalivalvojaisissa 9.11.

Huom! JAMKOn vaalikoneessa on tällä hetkellä teknisiä onglemia, ilmoitamme heti kun ne on saatu korjattua. Kaikki ehdokkaat löytyvät äänestysnumeroineen ja kuvineen JAMKOn vaalisivulta, Instagram- ja Facebook – tileiltä. Seuraa myös aktiivisesti vaaliliittojen viestintää.

Ehdokkaat

Lisätietoja JAMKOn vaalisivuilta

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista