Edustajistovaalien äänestys alkaa

Edustajistovaalien äänestys alkaa ma 28.10.  Ehdokkaisiin voi tutustua JAMKOn vaalisivuilla ja viikosta 43 alkaen vaalikoneessa. Ehdokkaita on yhteensä 36 kahdeksassa eri vaaliliitossa. Kaksi ehdokasta asettui ehdolle sitoutumattomana. Kokoonpanoon voi jokainen JAMKOn jäsenyyden maksanut vaikuttaa äänestämällä. Äänestys jatkuu 6.11. klo 15.00 saakka. Äänestys tapahtuu sähköpostilinkin kautta, joka on lähetetään jokaiselle JAMKOn jäsenelle koulun sähköpostiin.

Äänestämällä voi vaikuttaa kaikille opiskelijoille tärkeisiin asioihin. Edustajiston jäsen päättää esim. JAMKOn jäsenmaksun suuruudesta ja hallituksen toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle, lisäksi he vaikuttavat moniin opiskelijoiden arkeen liittyviin asioihin JAMKin työryhmissä. JAMKO kannustaa kaikkia opiskelijoita äänestämään ja näin vaikuttamaan asioihin, jotka korkeakouluyhteisössämme tärkeitä. Myös ehdokkaita ja vaaliliittoja kannustetaan aktiiviseen vaalityöhön.

Vaalitulokset julkaistaan vaalivalvojaisissa 9.11. ja niistä uutisoidaan JAMKOn sosiaalisessa mediassa ja tulokset päivitetään vaalisivuille.

Lisätietoja ja tukea vaalityöhön:
Keskusvaalilautakunta
keskusvaalilautakunta(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista