Asio vaihtuu Peppiin! Miten se vaikuttaa opiskelijaan?

Tietojärjestelmä Asio poistuu JAMKin käytöstä kevään 2020 aikana ja opiskelijat siirtyvät käyttämään toista opintojärjestelmää Peppiä.  Pepistä pääset näkemään mm. omat henkilötietosi ja opiskeluoikeutesi, HOPS-toiminnot, kursseille ja läsnäolevaksi ilmoittautumisen sekä tilavaraukset. Löydät Peppin kautta myös opetussuunnitelmat ja opinnot, opintojaksopalautteen ja suoritusotteesi.

Peppi päivitetään käyttövalmiiksi huhtikuun aikana, jonka jälkeen Asio poistuu käytöstä. Huhtikuun aikana Asio on lukutilassa eli pystyt lukemaan ja tarkastelemaan tietojasi, mutta et pääse tekemään muutoksia. Huhtikuun aikana ei Asiossa pysty tekemään harjoittelusuunnitelmia, kirjaamaan opintopisteitä tai ilmoittautumaan kesän opintojaksoille. Tähän JAMK tekee erillisen PDF-lomakkeen, joka julkaistaan Elmossa. Pysy siis kuulolla opiskelijaintrassa.

Huhtikuussa suorittamasi opintosuoritukset kirjataan takautuvasti toukokuun aikana suoraan Peppiin. Tilavarauksia pystyy myös tekemään huhtikuun loppuun asti Asiosta. Mikäli olet valmistumassa huhtikuun aikana, voidaan sinulle kirjoittaa väliaikainen todistus ja varsinainen todistus toimitetaan toukokuun aikana. Toukokuussa Peppi on päivittynyt ja käytettävissä, jolloin pystyt mm. ilmoittautumaan läsnäolevaksi, tekemään kurssivalintoja erikseen ilmoitettavana ajankohtana ja näkemään lukujärjestyksesi. Huomioithan, että Peppin toimintojen käyttöönotto toukokuussa tapahtuu vaiheittain, joten kaikkia toiminnallisuuksia ei ole heti saatavilla.

Opiskelijoille järjestetään jokaisella kampuksella koulutustilaisuus, joissa opastetaan Peppin käyttöön:

Ti 14.4.2020 klo 14-15, Auditorio Tulikari, Pääkampus
Ke 15.4.2020 klo 9-10, Auditorio D110, Dynamo
To 16.4.2020 klo 14-15, Oppimistila L117, Biotalousinstituutti
Pe 17.4.2020 klo 13-14, Hannikaissali, Musiikkikampus

Tulkaa siis paikalle esittämään kysymyksiä ja oppimaan uudesta järjestelmästä!

Lue lisää Peppin tulosta JAMKin Elmo-intrasta

Lisätietoja
Stella Palassalo
Hallituksen jäsen, tutorointi
tutor(a)jamko.fi

 

Edellinen artikkeli

Viikkokatsaus, viikko 8

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista