Ajankohtaista JAMKin järjestelyistä poikkeustilan aikana

Toistaiseksi avoinna on vain JAMKin pääkampus klo 8-16. Pääkampukselle pääsee sisään vain D1-ovesta. Lähiopetusta ei järjestetä, mutta yksilötyöskentely tai työskentely pienryhmissä (max 6 henkilöä) on sallittua koulun tiloissa. Myös laboratoriot sekä testaus- ja analysointipalvelut jatkuvat toistaiseksi pienryhmätyöskentelynä.

Kampuksille ei saa tulla flunssaisena, ja kampuksilla oleskelua valvotaan vahtimestareiden ja henkilöstön toimesta.

JAMKin Pääkampuksen kirjasto jatkaa itsepalvelukirjastona.

Exam – studiot ovat kiinni ja kaikki sähköiset Exam- tentit peruttu 13.4. Lisätietoja tenttijärjestelyistä vastuuopettajalta. Kypsyysnäyte suoritetaan Optima – ympäristössä.

Hakijapalvelut, opiskelijapalvelut ja kansainvälistymispalvelut palvelevat etänä.

Kaikki JAMKin kampusten opiskelijaravintolat ovat suljettu. Semma kuljettaa toistaiseksi opiskelijahintaista lounasta Veturitalleille ja Myllyjärven opiskelija-asuntojen lähelle. Lisätietoja. Rentukka Kortepohjassa on auki.

Opintojen edistyminen pyritään takaamaan

JAMK pyrkii takaamaan, että opintojen eteneminen on mahdollista suunnitellussa aikataulussa. Opettajia on ohjeistettu järjestämään opintojaksot verkkototeutuksina. Suoritustavoista saat tietoa vastuuopettajalta.

Harjoittelu voi jatkua harjoittelupaikan käytänteiden mukaisesti, mutta asiasta kannattaa keskustella vastuuopettajan kanssa. Harjoittelun osittainen suorittaminen korvaavilla tehtävillä voi olla mahdollista. HUOM! Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on keskeyttänyt kaikki harjoittelut sosiaali- ja terveysalan alku- ja keskivaiheen opiskelijoilta. Lisätietoa. Keskeytyneen harjoittelun täydentäminen mietitään vastaavan opettajan kanssa.

Ulkomailla opintojaan suorittavia opiskelijoita kehotetaan palaamaan kotiin ja palaavat opiskelijat jäävät 14 vrk karanteeniin kotiin. Muuttuneet ulkomaanjaksot voidaan käsitellä opiskelijasta riippumattomana, joten hän saa todennäköisesti pitää Erasmus+/JAMK-apurahan. Lisätietoa. Lisäksi suunnitellut ulkomaanjaksot keväältä 2020 perutaan. Lisätietoa. 

Kaikki opettajat, opintojen ohjaajat, opinnäytetyön ohjaajat, opintopsykologit, hakijapalvelut, opiskelijapalvelut ja kansainvälistymispalvelut antavat etäohjausta ja -neuvontaa.

Opintopsykologit ovat siirtäneet tapaamiset Zoomiin ja uusia aikoja voi varata normaalisti. Varauksen voi tehdä sähköpostilla opintopsykologi@jamk.fi. Oppilaitospapin vastaanotto toimii normaalisti käyttämällä Whatsappin kuvapuheluyhteyttä. Lisätietoja Elmo intrassa.

Opintotukesi jatkuu normaalisti. Opintotukisäännökset mahdollistavat koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen huomioimisen opintotuen enimmäisajoissa ja opintojen riittävässä edistymisessä, jos esimerkiksi opiskelu ei ole ollut mahdollista. Lisätietoa.

Tutustu myös JAMKin ohjeisiin ja FAQ – palstaan!

Seuraava artikkeli

Viikkokatsaus, viikko 13

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista