Twerkkiä, jalkapallon tekonurmivuoro ja liikkuva sali Korkeakoululiikunnan kesässä!

Jyväskylän korkeakoululiikunnan kesäohjelma on valmis ja se alkaa heti vapun jälkeen 2.5. Kesän ryhmäliikunta- ja palloiluvuorot ovat 2.5.-17.6. ja 6.-31.8. Kesäuutuuksina ryhmäliikunnassa on Shake&Twerk/Dance, joka alkukaudesta on twerkkauspainotteinen ja loppukaudesta dancehall- ja reggaetonpainotteinen. Myös liikkuva sali vierailee korkeakoululiikunnan kesäohjelmassa, kun  Hidden Factor tuo core&strength –tunnin keskiviikkoiltaan Kampuksen kentälle. LesMills –tunneista BodyCombat jatkuu kesällä sekä iltatuntina että aamupäivän tuntina. Palloilutarjonnassa on tänä kesänä ensimmäistä kertaa tekonurmen jalkapallovuoro Vehkalammella sekä futsalvuoro palloilusalissa Liikunnalla.

Koko kesän ohjelma:

Kesäkauden liikuntamaksu on 20 euroa ja sen voi maksaa verkkomaksuna osoitteessa www.korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntatarramaksu

Kesäkauden maksuun sisältyvät kesän ryhmäliikunta ja palloiluvuorot sekä Monitoimitalon ja Rentukan kuntosalien käyttö. Rentukan kuntosalille tarvitsee maksuttoman avainkortin, jonka voi noutaa Yliopistokauppa Sopista. Monitoimitalon kuntosalille tarvitsee kertaluonteisesti hankittavan rannekkeen, jonka voi ostaa 7 eurolla Monitoimitalon kassalta. Kesäkauden maksu on voimassa koko kesäkauden 2.5.-31.8.  Kevätkauden liikuntamaksun voimassaolo päättyy 30.4., eikä se käy kesällä.

Lisätietoja: www.korkeakoululiikunta.fi
Henna Törmänen
Liikuntasuunnittelija
henna.tormanen@jyu.fi
+358408054748

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista